5 селфита, след които авторите им загинаха

286412
5 селфита, след които авторите им загинаха

Модата да се правят селфита може да бъде и смъртоносна, пише likes.com. Сайтът подбира петте най-шокиращи селфита, чиито автори загиват секунди, след като са ги заснели.

1. През декември 2012 мексиканската поп звезда Джени Ривера и нейният екип направили това селфи точно преди да отлетят с частния си самолет, който се разби при излитането си, нямало оцелели.

 

2. На 26 април 2014 Къртни Санфорд се снима докато слуша "Happy" на Фарел Уилямс. Прави го обаче, докато шофира в Северна Каролина - секунда по-късно се удря смъртоносно в камион.

 

3. Това селфи си направи известният пуерторикански реге музикант Джадиел, качена в Инстаграм, секунди преди да направи фатална катастрофа с мотоциклета си в Ню Йорк през май 2014 г.

 

4. Гари Слок и майка му си направили това селфи минути преди излитането от Амстердам с полета на Малайзийските авиолинии, полет МН17. По-късно самолетът беше свален над Украйна.

5. Ксения Игнатиева си направи селфи, след като се изкатерила на върха на висок мост, за да впечатли приятелите си. 17-годишната рускиня обаче губи баланса си и пада върху кабел с високо напрежение.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...