5 срещи, с които ще му вземеш ума

3608
5 срещи, с които ще му вземеш ума
Снимка: iStock/Guliver

Неотменна романтика и стремеж към здравословно хранене... Стига! Предлагаме ти няколко идеи за срещи, които ще му допаднат със сигурност.

1. Хапнете си „по мъжки“

9 сигурни знака, че е луд по теб

Има и такива мъже, които се смущават да признаят любовта си. В случай, че наблюдаваш езика на тялото му – лесно можеш да разбереш...

Дребни хапки, подредени красиво в малки чинийки, просто няма да са достатъчни за един гладен мъж. По-добре отидете някъде да хапнете любимата му храна. Ребърца, пица, бургери и сандвичи – това са наистина неустоими неща за повечето представители на силния пол. Изберете някое неангажиращо място, където може да се поотпуснете и да си позволите да се изцапате, без да се притеснявате. Когато той се изцапа с кетчуп, може да използваш момента да избършеш устните му…

2. Подложи го на спортно предизвикателство

Най-добре ще е да го заведеш на боулинг например – общо взето няма мъж, който да не харесва спорта. Предизвикай го, без въобще да се притесняваш. Изглеждай уверена в победата си. Предложи и залог – например победителят да направи дълъг и нежен масаж на победения. В този случай, независимо дали ще спечелиш или ще загубиш, все ще ти е приятно.

3. Заведи го на място, където знаеш, че му е комфортно

Даже и мястото да е много далеч от това, което ти си представяш, когато става дума за срещи... Направи го заради него! Срещнете се на място, където знаеш, че той ще се чувства добре – това ще го накара по-лесно да се отпусне, а ти така много по-лесно ще разбереш кой е той всъщност.

6 неща, които ще го накарат да избяга от теб

Липсата на себеуважение с времето ще отблъсне и хората, които те смятат за неустоима. Мъжете харесват жени, които се уважават и обичат....

4. Забавлявайте се по детски

Лято е – посетете например някой аквапарк. Там ще имате възможност да си доставете цял куп вълнуващи преживявания. Изживейте прекрасен и вълнуващ ден, който никога няма да забравите!

5. Превърнете се в принцесата и принца... на спалнята

Облечете си пижамите /ти по-добре си облечи къса сатенена нощничка/. Прекарайте цялата вечер в леглото. Правете всичко, което пожелаете… Само без секс! Оставете това за по-късно. Може да играете игри, да гледате филм, да пиете вино или да си поръчате нещо любимо за хапване. Каквото пожелаете! Ще е вълнуващо, ще ви хареса и на двамата, най-вече – на него.

Предупреждаваме ви обаче, че този тип срещи ще му харесат толкова много! Може да се окажат крайно пристрастяващи, затова не прекалявай с организирането на такива толкова ще му хареса, че може въобще повече да не иска да ходите на другите места, които ти така харесваш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com