5-те най-драматични и най-преиграващи зодии

10817
5-те най-драматични и най-преиграващи зодии
Снимка: iStock/Guliver

От време на време се случва на всеки човек да драматизира или да преиграва над дадена ситуация. Драматизмът е в кръвта на някои зодиакални знаци.

За съжаление често пъти това може да доведе до неприятни караници и скандали. Когато човек се изкарва жертвата, на събеседника му не му е никак приятно, защото си мисли, че той е причината за това негово състояние.

Има зодии, за които животът е много сериозен и драматичен. Други пък приемат по-леко нещата и не се впечатляват от всичко.

Време е да разберем кои са най-драматичните зодии:

1. Зодия Близнаци

Близнаците се направляват от планетата Меркурий, която се слави като планета на комуникацията. Затова тази зодия е твърде разговорлива и понякога казва неща, за които после съжалява. Когато Близнаците разберат, че са сгрешили е възможно да започнат да драматизират и да преиграват, за да се изкарат жертвата и хората да ги съжалят. Това го правят, докато бурята отмине.

2. Зодия Лъв

Лъвовете са царе на драматизма, като те често пъти обичат да преиграват. Техните изблици са добре познати на всички около тях. Лъвовете са зодия на Слънцето, което ги означава, че те са винаги пълни с енергия. Но тази енергия не винаги е положителна. Те обичат да привличат вниманието към себе си, често пъти молят за помощ, въпреки, че не им е особено нужна. За тях е важно хората да изпълняват прищевките им и едва тогава се укротяват и изглеждат видимо доволни.

3. Зодия Везни

Те не се срамуват да изпадат в драматични състояния. Везните са знак под въздействието на планетата Венера, която е символ на лукса и красотата. Везните винаги се стремят да имат от този лукс, а когато това не се случи, изпадат в драматични изблици. Винаги искат най-доброто за тях и когато това не стане, те започват да се оплакват.

Те са много социални, но често пъти другите хора стават обект на техните капризи и възникват караници и противоречия.

4. Зодия Стрелец

Той винаги е информиран какво се случва по света. Обича да научава вестите преди другите. Но неговият характер е силно театрален - той представя нещата много по-драматично, отколкото са в действителност. С това държание може сериозно за притесни хората около него. И особено тези, които не са му свикнали на драмата.

Чрез драматичността той се опитва да привлече съчувствие и внимание към себе си, с което манипулира своите близки и приятели. Планетата му е Юпитер, тя му носи любопитство и експанзивност на характера му.

5. Зодия Риби

Те живеят в свой собствен свят, изграден на фантазията и романтиката. Това е причината в реалния живот да украсяват ситуациите и да ги правят по техен начин. Дори и да не са прави, Рибите държат да кажат своето мнение, колкото и драматично да звучи то.

Това може да предизвика неразбиране в очите на другия човек, но Рибата не се трогва особено. За нея е важно да сподели какво чувства и мисли, пък да става каквото ще. Често пъти хората не им се доверяват, защото си мислят, че това е тяхната поредна фантазия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com