5-те основни качества на идеалната жена

65149
5-те основни качества на идеалната жена

Разбира се, както всяка жена си е представяла какъв ще е перфектният мъж за нея, същото са правили (и продължават да правят) мъжете. И въпреки че повечето представители на силния пол се заглеждат по къси поли и големи деколтета, то се оказва, че съществуват пет основни качества, които всеки мъж иска да види в жената на мечтите си, но основното, забележете, не е физиката.

„Разни хора, разни идеали” е заявил Алеко Константинов и това е в сила и сега. Всеки има собствен вкус и предпочитания, но се оказва, че за някои неща представителите на силния пол са единодушни. Ето какви качества почти всеки мъж иска да притежава неговата половинка.

Борбата за завивката е причина за 20% от разделите

Боричкането за завивка през нощта става причина за голям брой раздели, показва ново проучване. Почти всяка вечер много двойки се сблъс...

Идеалната жена трябва да... притежава женственост, която да личи в походката, поведението и стила й на обличане.

Идеалната жена трябва да... е с чувството за хумор. Оказва се, че само дама, която умее да „усмихва” мъжа до себе си, може да влезе дълбоко под кожата му. Все пак човек, който може да разказва и приема шеги, успява да разрешава проблемите по-лесно.

Идеалната жена трябва да... е тактична. Това е дамата, която буди доверие в мъжа. Тя знае какво, къде, кога и как да каже, а това определено се харесва на мъжете.

Идеалната жена трябва да... е откровена. Представителите на силния пол, които са готови да се обвържат дълготрайно, търсят дама, с която да изградят здрава основа за отношенията си. Искреността във връзката създава доверие, което е повече от важно, за да не се повлияват влюбените от външна намеса.

Походката на жените зависи от добрия секс

Сексуално задоволените жени се различават по походката, откриха белгийски учени от Католическия университет в Лувен. Експерти изгледал...

Накрая, но не и на последно място, в качествата на идеалната жена е сексапилът. Него оставяме без коментар, тъй като е ясно, че ако няма физическо привличане, останалите качества ще са просто характеристиките на една добра приятелка, но не и половинка.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com