5-те зодии, които запазват красотата и младостта си най-дълго

17911
5-те зодии, които запазват красотата и младостта си най-дълго
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо лошо в това да изглеждате прекрасно за възрастта си. Но винаги е хубаво, когато някой си мисли, че си малко по-млад, отколкото си в действителност.

Запазването на младостта за дълго време е съкровеното желание на всяка жена. Затова мнозина ползват услугите на пластичен хирург и се изтощават с диети по всевъзможен начин, но природата и времето не могат да бъдат измамени. Астролозите споделят коя от зодиите запазва красотата си по-дълго от останалите.

1.  Овен

Младост отвътре, младост отвън. Красотата ви зависи от това как се възприемате. Ако вие, като възрастен, останете оптимисти и продължите да се отнасяте към всичко с хумор, следите от нерви няма да се появят по лицето ви. Освен това красотата ви се подсилва от жажда за екстремни спортове, благодарение на които мозъкът произвежда хормона на щастието и удължава младостта ви.

5 зодии, които остаряват рано

2.  Близнаци

Вие сте движещата сила. Имате много енергия, позитивна нагласа и вяра в доброто. Вие оставате млади душа и тяло, дори и да сте малко над 40. Ако някога се появят първите бръчки на лицето ви, знайте, че това е само от звънлив смях и радост от живота. Освен това винаги сте на една вълна с по-младото поколение. Вие се грижите за себе си и сте в крак с иновативните методи в козметиката. Това отношение към живота помага да останете млади и да поддържате външната си красота.

3.  Лъв

За да имате време за всичко и в същото време да изглеждате като крал, го получавате безусловно. Никога не губите отличната си физическа форма, а дори не можете да отидете на фитнес. Всичко е свързано с вашето любопитство, постоянно научаване на нещо ново: танци на пилон, плуване, йога, пилатес. Сигурни сме, че определено сте опитали нещо от този списък. Да бъдеш на върха на вълната в положително отношение е твоето житейско кредо.

Зодиите с истинска пророческа дарба

4. Козирог

Всичко е строго с вас - по отношение на вашата външна красота вие се придържате към принципа "необходимо е - значи трябва". Ако лекарите казват, че здравословният начин на живот е пътят към вечната младост, ще ги послушате. Правилното хранене, здравословният сън и физическа активност са трите стълба, на които се крепи вашата красота. С напредване на възрастта започвате да опознавате себе си и тялото си по-добре. Разбирате какво е необходимо, за да се чувствате в страхотно настроение и да привличате възхитени погледи, завладяващи всички мъже. Всичко това подкрепяте с положително мислене и правилното приоритизиране.

5.  Риби

Знаят точно какво е еликсирът на младостта. Човек може само да завижда на красотата им – времето няма власт над нея. Винаги изглеждат ослепително и уникално. Вие сте за естествеността - използвате минимум козметика, а и не сте фенове на инжекциите за красота. Но всичко, което помага да поддържате младостта и красотата, със сигурност ще бъде във вашия арсенал - здравословен начин на живот, правилно хранене, самообслужване, положително отношение и липса на лоши навици.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com