5-те зодии МЪЖЕ, които са ВЕРНИ до живот

118046
5-те зодии МЪЖЕ, които са ВЕРНИ до живот
Снимка: iStock/Guliver

Верността не се придобива, тя е заложена у човека, още с неговата орисия. Така смятат и звездите.

Кои зодии може са верни до гроб, научете сега…

Оказва се, че звездите оказват влияние, върху това кой може да се счита за надежден брачен партньор.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Рак

Какво по-хубаво от това да започнете новата година с пътешествие и почивка. Това е най-добрият начин за вас да прекарате първите дни на...

Ако и вие си търсите мъж, не само по социален статус и банкова сметка, но и по вярност, научете сега кои са 3-те зодии мъже, които са верни до живот:

На вашето внимание петте знака на зодиака, които са най-верни на половинката или идеите си и то за цял живот.

1. Телец

Той е всеотдаен и стабилен човек. Телецът не обича драстичните промени и обикновено е обвързан с един партньор докрай. Телецът обича да бъде заобиколен от любов и да има общи интереси и предпочитания с любимите хора. Основната му задача е да направи скъпите за него щастливи, както физически, така и емоционално.

2. Рак

3-те зодии, които побъркват МЪЖЕТЕ

Топ 3 зодиакални знаци, които подлудяват мъжете ... Има няколко типа жени, които правят мъжете луди. Факт е, че те владеят в детайли у...

Ракът е лоялен, емоционален и мил човек. Щом започне някаква връзка, веднага се разтваря в нея. Лоялността му е непоклатима и няма съмнение, че винаги ще покрива гърба ви. Този знак яростно защитава своите близки, като желае те винаги да са в безопасност. С Рак е наистина удобно да бъдеш себе си и да споделяш тайните си, без страх при това да ти е верен до живот.

3. Дева

Девите са аналитични, скрупульозни, но по-скоро добронамерени личности. Всяка Дева знае точно, какво харесват и не харесва у околните. Добрите комуникационни умения позволяват на Девата лесно да осъществи контакт с другите. Този знак на Земята се стреми да изведе най-доброто у хората и да мотивира. Тя е вярна на убежденията си и най-вече на избраника на сърцето си.

4. Везни

Везни са справедлив и спокоен знак, който постоянно търси сътрудничество. Обича да установи честни и открити отношения, без конфликти или пропуски. Везните работят усилено, за да намерят здравословно решение на всички проблеми. Такива винаги се срещат в една връзка. Този въздушен знак обича баланса и със сигурност ще отчита нуждите и интересите на своите близки. Верен е до живот.

5-те зодии, които се привързват СИЛНО към половинката си

В астрологията един от основните фактори, оформящи характера на човек, е съотношението на зодиакалния му знак към един от 3-те вида ене...

5. Козирог

Козирозите са ориентирани към семейството, те са практични и отговорни. Този земен знак е много трудолюбив. Козирогът работи не само в името на собствения си успех, но и за да осигури своите близки. Той подкрепя близките и ги кара да се чувстват комфортно. Козирогът има много реалистичен подход към живота и е надежден приятел и партньор. Той се отнася към списъка с 3-те зодии мъже, които са верни до живот.

Надеждният човек е ценен с това, че на него може да се разчита във всяка ситуация. Такъв човек ще открие изход в труден момент или ще дари подкрепа.

Оказва се, че звездите, също оказват малко влияние, върху това кой може да се счита за надежден партньор и кой е верен до живот.

Според астролозите, само тези хора, в чиято душа царува хармония и именно тя се явява като дар на изцеление, ги прави така верни!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com