5-те зодии, очакващи ги ЗЛОВЕЩА раздяла през лятото

13504
5-те зодии, очакващи ги ЗЛОВЕЩА раздяла през лятото
Снимка: iStock/Guliver

Докато галениците на съдбата това лято – Овен, Дева, Лъв, Козирог и Везни ги очакват изгаряща любов, среща на сродна душа и евентуално брак през 2021 година, други 5 зодии им предстоят раздяла и страдание. Вижте дали не сте сред тях, за да предприемете мерки за заздравяване на връзката си, или да се откажете от нея и да потърсите щастието си другаде – в пътешествия, приятели и кариера.

Близнаци

Съдбата това лято не е благосклонна към вас. Предстои ви осъзнаване на тъжната истина, че връзката ви е изчерпана, последвана от раздяла с любимия човек. Тя ще бъде толкова бурна, колкото е била и любовта ви, ако половинката ви е била зодия Водолей. Водолеите имат нужда от спокойствие и себеотдаване, а вие не желаете да жертвате копнежа си да сте в центъра на събитията и под светлините на прожекторите. Нямате бъдеще заедно. Изживейте тъгата и продължете напред. Зловещата ви раздяла не е случайна, скоро съдбата ще ви поднесе щедри дози щастие с подходящия човек, виждащ живота като вас, а дотогава се съсредоточете върху самоусъвършенстването, кариерата и личното си израстване, за да бъдете по-добра версия на себе си, когато любовта отново почука на вратата ви.

Скорпион

Със силното си шесто чувство навярно усещате, че раздялата тропа на вратата ви. За вас тя е очаквана и дори може би желана, естествен ход на събитията, но се подгответе за бурна и зловеща реакция на бившата си половинка. Като най-страстният и магнетичен представител на зодиака, вие имате нужда от точно толкова блестящ партньор, с който да черпите с пълни шепи от живота. Настоящият е грешен избор и скоро ще го осъзнаете. Не се притеснявайте, няма да страдате дълго. Дайте си малко време да преосмислите случилото се и продължете напред, щастието е близо – точно там, зад ъгъла.

Риби

Очаква ви бавна и мъчителна раздяла. Не унивайте – всичко, което се случва, е с точно определена от съдбата причина. Тя е подготвила скоро за вас истинската, изгарящата любов, която ще ви донесе жадуваното щастие и с която ще плувате в свои води, но преди нея трябва да преживеете раздялата с настоящето. Когато ви е тежко, припомняйте си, че времето лекува, а онова, което ви чака, ще залепи късчетата от разбитото ви сърце и ще ви покаже, че миналото не си е струвало, а бъдещето е пълно с щастие.

Стрелец

И представителите на този зодиакален знак ще имат нужда от рамо, на което да поплачат това лято. Не тъгувайте дълго, човекът, който ви напуска, не е за вас. Отдайте се на пътешествия и съберете парченцата от пъзела, за да приключите годината като нов човек, намерил себе си и очакващ истинската си половинка.

Рак

Това лято подходът ви една напред, две назад е във ваша полза. Ще съберете смелост да направите нужните крачки назад във връзка, която не ви носи мечтаното щастие и спокойствие. Раздялата ще бъде зловеща, заредете се с търпение и смелост, припомняйки си често, че заслужавате най-доброто, а това, което имате сега, определено не е такова.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com