5-те зодии с нова любов през 2020

42303
5-те зодии с нова любов през 2020

През 2020 г. годината на Прасето ще бъде заменена от годината на Плъха, който ще направи някои корекции в живота на много Зодии. Някои ще са с късмет в парите, други ще си купят апартамент или скъп автомобил, а трети ще срещнат любовта на живота си.

Според астролозите само 5 зодии ще са с късмет в любовта. Други обаче не трябва да се разстройват, Плъхът ще помогне на всички да установят любовни отношения, но именно тази петица просто ще се къпе в любовта. Ето 5-те зодии с нова любов през 2020 година.

5-те зодии, които ще сменят партньора през 2020

Изкушението е навсякъде и почти невъзможно да се избегне. Не можем да го контролираме, колкото и да ни се иска. Въпреки това все още см...

Телец - Най-щастливият представител на Зодиака, ще се къпе в любовта и страстта през цялата година. Телецът ще срещне някой специален, който може да преобърне света от чувства за него. През 2020 г. Телецът ще спре да мисли за работа и финансова стабилност. Основните компоненти тук ще са за щастлив живот. Телецът ще се втурне в море от любов с главата напред. Ще е безумно щастлив. И изненадващо, че любовта ще превземе не само младите и несериозни Калфи, но и опитния Телец, чиито рамене носят десетилетия семеен живот.

Близнаци - Тази година те ще опознаят толкова много хора, че имената на някои, дори няма да се запомнят. Именно сред „безименните“ нови познати ще посрещнат и сбъднат съдбата си. Страстният романс, който започва изведнъж, ще прерасне в дълги и щастливи години на любов. Както прогнозират звездите, отношенията могат да започнат през лятото, когато Близнаците се радват на разходка, а той ще е привлекателен човек и много интересен събеседник. Така този знак на Зодиака ще получи не само любящ партньор, но и добре начетен човек, с когото ще споделя, разговаря, мечтае.

Дева – Тази зодия отдавна мечтае да намери сродна душа и през 2020 г. мечтата му ще се сбъдне. Девите дори няма да повярват веднага, че най-накрая молбите им ще бъдат чути от господарката на годината. И така, при вида на един хубав и интересен човек, те могат да се объркат. И едва тогава, когато събитията придобият скорост, самите те ще разберат, че вече споделят общо жизнено пространство с човека на своите мечти. Така ще започнат да се радват и треперят от щастие. Само един съвет от астролозите: "Дева, не трябва да задушава партньора си с любов!"

Скорпион - Летните месеци ще дадат на този представител на зодиака интересни познанства и романтични дати. Всичко това ще е в такива дози, че Скорпионите ще трябва само да изберат най-добрия кандидат, на когото да дарят сърце. Звездите препоръчват да се съсредоточите, върху собствените си чувства. Важно е да изградите силни и дълги връзки с някой, когото истински обичате. И там, още преди създаването на семейството, има хвърлен камък. Така най-вероятно събитието ще се случи в края на годината – брак.

6-те зодии, които ги чакат големи промени през 2020

В навечерието на новогодишните празници всеки иска да повярва, че настъпващата година ще бъде благоприятна и изпълнена с чудеса и прият...

Козирог - Ако този знак се разкрие малко на хората и се отърве от вътрешните бариери, другите ще могат да видят истинското му лице. Има вероятност някой да успее да различи в него партньора на мечтите си. Любовта и страстта ще го превземат и отнесат в небето, откъдето няма да иска да слезе. Някои представители на Зодиака ще решат да направят голямата стъпка - ще затвърдят връзката си към брак.

Тези 5 зодии ще са лудо щастливи в любовта през 2020 г., но не бива да се изключва и фактът, че другите им половинки могат да бъдат представители на други зодиакални съзвездия. Това значи, че ще има много повече късметлии, които ще посрещнат съдбата си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Ето какво да направите след развода с брачната си халка и годежния пръстен

Как да разберете още в магазина, че плодовете и зеленчуците са пълни с нитрати

Открийте заболявания, за които не подозирате с този бърз домашен тест

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com