5-те зодии с нова връзка през ЮЛИ

17123
5-те зодии с нова връзка през ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Най-хубавите неща които можем да очакваме и да ни предстоят са новите запознаства, променящи целия ни живот. Обвързването с нови хора или с романтичен партньор е важна стъпка за всички.

Вижте на кои знаци им предстои промяна в отношенията този месец.

Близнаци

Този месец ще бъде точно това, за което мечтаете отдавна по отношение на любовния си живот. Страстна, лятна връзка, която ще ви изненада по всички възможни (приятни) начини. А най-хубавото? Вероятно е дългосрочна, без дори да предполагате колко много ще паснете на душата на човека срещу вас.

Водолей

При вас, водолеи, ще настъпи момент на преоткриване на това което искате и от което имате нужда. За обвързаните това няма да е последствие от раздяла, а по-скоро ще намерите нови неща в половинката си, които ще ви накарат да се влюбите сякаш за втори път.

Дева

Дневен любовен хороскоп, 04 ЮЛИ

Овен Днес ви се дава прекрасен шанс за истинска романтична почивка. Можете да се насладите да бъдете с този, когото обичате, а ако сте...

Деви, не се стеснявайте, както и не правете компромиси със себе си. Не чакайте някой или нещо конкретно да дойде да ви намери и спаси. Светът е голям и точно зад ъгъла някой ви чака. Направете първата крачка, не се съмнявайте в чара и възможностите си, които впечатляват хората около вас. Не можете да си представите какво ще получите ако бъдете малко смели.

Дневен любовен хороскоп, 01 ЮЛИ

Телец

Телци. Съберете се! Душа и ум, намерете баланса между главата и сърцето си и спрете да взимате прибързни решения въз основа само на едното или на другото. Няма кой друг да ви каже какви решения да вземете и какво да направите с живота си. Ако искате този човек срещу вас - вървете и му кажете. Защото ако го направите този юли ще бъде страшно горещ и няма да е заради температурите.

Риби

Зодиите, които ще се къпят в ПАРИ през ЮЛИ

ЮЛИ е месецът на купоните и забавленията. През това време на годината обикновено сме свикнали да бъдем около брега на морето и да се на...

Тук говорим по-скоро за обвързаните риби, които ще преоткрият половинките си и ще изживеят един невероятен морски, топъл и мил за тях юли. Знаем, че вие си живеете във ваш собствен свят, но вашият специален човек, ще ви предизвика някак си да го допуснете сякаш за пръв път в него и дори да излезете извън него.

За необвързаните - излезте от този свят. Това което ви чака отвън, ще ви направи най-щастливите хора на света този месец.

3 – те ЗОДИИ, които са убедени в това, че НИКОГА не грешат

Рак

Раци, крайно време е да бъдете щастливи. Не просто да ви се случи, но и да си го позволите. Не се превръщайте в роби на собствените мисли - много често те ви лъжат. Но човекът срещу вас е готов да ви отвлича от тях и да посява положителни и продуктивни такива в главата и душата ви. Позволете си да обичате (и себе си, и другия) и този юли ще бъде за вас най-прекрасния месец, който сте имали от години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com