5 властни зодии, които искат да контролират живота ви

5401
5 властни зодии, които искат да контролират живота ви
Снимка: Pexels

Във всяка връзка или група приятели има поне един човек, който е направил на марионетки от всички останали. Обикновено той решават къде ще излизате, какво ще ядете и може би дори понякога какво можете и какво не можете да носите. Това е по-очевидно в отношенията, но приятелските групи също го имат. Сигурни сме, че се сещате за приятел, който отговаря на тези критерии.

Терминът се използва разговорно от мъжете, за да етикетират жени, които са самоутвърдени и знаят какво искат да правят с живота си. Несигурните мъже често се оплакват, че са скъсали с партньорите си, защото са били твърде контролиращи. Но ако наистина научите историята зад това, ще разберете, че жената може би само го е инструктирала да не флиртува с други жени, да пуши твърде много или да свали капака на тоалетната седалка. Да, това е всичко, което е необходимо на мъжете, за да нарекат жените властни.

Кои зодии са на приливи и отливи - постоянни в своето непостоянство

1. Овен

Овенът е може би най-главната зодия, с която някога ще се срещнете. Зодията е много гласовита и всъщност не взема под внимание чувствата на никого. Те ще ви дадат инструкции и вие трябва да ги спазвате, без да задавате въпроси. Може да стане малко досадно да сте приятели с някой като тях или дори по-лошо да излизате с тях, но Овенът със сигурност е сила, с която трябва да се съобразявате на работното място.

2. Скорпион

Скорпионът е контролиращ, но по наистина нездравословен начин. Всеки, който е бил интимно със Скорпиона, знае, че те са властни както в леглото, така и извън него. И докато доминиращият им характер може да бъде оценен в леглото, в противен случай просто не е толкова приятно. Зодията иска да живеете според техните заповеди и просто няма начин да поемете по различен път с тях. Безполезно е да се опитвате да използвате логиката, защото те искат това, което искат. Те може да не искат да сте приятели с някого, да не носите дръзко облекло или да не публикувате „тази“ снимка в социалните медии. Изисква се много търпение, за да се справите със Скорпион.

3. Дева

Девите са перфекционистите на хороскопа. Те искат всяка извършена от тях работа да е безупречна. Да, те обикновено се натоварват твърде много, за да постигнат нивото на съвършенство, което желаят, но това е тема за друг ден. Искаме да поговорим за това как опитът им да бъдат перфекционисти ги превръща в властна и контролираща зодия. Повечето от колегите им са или разочаровани от тях, или се страхуват от тях. Тъй като Девите рядко намират някой друг освен тяхната работа задоволителна, те винаги се оплакват и проповядват за качеството на работата, извършена от другите. Те са толкова критични към хората, че тяхното началство ги кара да звучат само злобно и надменно. Тяхната несравнима неефективност е това, което спира хората да дадат част от ума си на Девата.

Животът на 4 зодии ще се подреди през август - ето кои са те!

4. Стрелец

Стрелците са толкова непринудени и безразлични в подхода си, че няма да повярвате колко властни могат да бъдат, докато не ги опознаете отблизо. Огненият знак е избирателно властнически. Те не се интересуват от това да бъдат лидери на работа. Но са доста различни от най-добрите си приятели или партньори. Те искат най-добрите им приятели да бъдат постоянно на разположение и готови да изпълняват командите им. Стрелецът търси само хора, които са любовници, които са гъвкави и са съгласни да бъдат подчинени във връзката. Знакът има и тази вродена способност да кара хората да вярват, че те са тези, които ще спечелят, ако приемат Стрелец като свой „шеф“.

5. Лъв

И двата огнени знака Овен и Стрелец са в този списък с властни зодии. Така че е съвсем естествено да включим и Лъва в клуба. Но Лъвовете все пак са различен тип властници. Тяхното началство произтича от острата им нужда да имат думата в живота на всеки, на когото са скъпи. Те искат да бъдат тези, които ще вземат всички големи решения в живота си. Лъвовете вярват, че знаят най-добре и хората ще спечелят само ако се вслушват в думите им. Тенденцията на зодията да контролира е по-очевидна, когато искат любов и внимание. Ако открият, че хората не са внимателни към тях, те вероятно ще оставят шефското си аз да блесне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com