5 знака, че жената е готова да си легне с мъжа

12170
5 знака, че жената е готова да си легне с мъжа
Снимка: Pexels

Да се разгадаят чувствата на една жена, не е лесна задача, но може поне да се постараем и да вникнем до една степен в нейната психология. Има някои ясни знаци, които жените отправят към мъжа, в когото са се влюбили. Жените не обичат да изразяват директно желанията си, за разлика от мъжкото съсловие, така че тя постоянно ще ви отправя намеци, които ще трябва сами да разчитате. Ние се озоваваме на помощ и ви споделяме няколко признака, по които може да сте сигурни, че жената е сексуално привлечена от вас и ви желае:

Докосва ви

Може ли любовта да се превърне в зависимост?

Пристрастяващата любов според специалистите се отнася до тип връзка, която се характеризира като егоистична, зависима и поразителна и к...

Ако по време на разговор жената започне да ви докосва леко и небрежно, значи иска да ви покаже, че желае близост с вас. Тя никога няма да ви докосне, ако не иска физически контакт с вас и ви приема само за приятел. Леки докосвания по ръката например са сериозен признак на флирт.

Взира се в устните ви

Ако все още не сте преминали на следващото ниво – без целувки и прегръдки, само разговори, и забележите, че жената до вас все по-често поглежда към устните ви, то тя няма търпение да я целунете. Следете езика на тялото й – ако облизва своите устни и често оправя косата си – още 2 признака, които подсказват физическото влечение към вас.

Повдига темата за секса

5 несъзнателни грешки, които ви пречат да откриете любовта

Всеки копнее да открие истинската любов. Но често именно заради грешки в поведението ни това не се случва.  Ето какво трябва да и...

Ако жената първа заговори за секс и за мнението й относно интимните взаимоотношения, тя се старае да ви подскаже, че е готова за действие и чака вас. В такъв случай не се колебайте, ами преминете към следващото ниво. Тя говори открито и свободно по тази тема, с което ви показва, че ви има и доверие.

Облича се предизвикателно

Ако след няколко срещи вие все още не сте преминали на следващ етап и забелязвате, че събеседницата ви винаги се появава с предизвикателни тоалети – къса пола, дълбоко деколте, ярки цветове – то тя вече е готова да преминете към по-интимната част. По този начин ви показва, че иска да обърнете внимание и на тялото й, старае се да ви съблазни с аутфитите, които подбира за срещата с вас.

Шепне в ухото ви

5 причини да правите любов сутрин

Да, със сигурност няма нищо възбуждащо в будилника сутрин, но пък не е причина да не правите любов. Все пак, това подобрява настроениет...

Това действие отново е сред най-очевидните признаци за флирт от жена, която иска да има физически контакт с вас. Не би се държала по този начин, ако ви приема единствено като приятел. Шепота в ухото е интимно и съблазняващо действие, което се отразява на другия, така че – направи ли го, имате зелена лампичка да действате по волята си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com