6 идеи за незабравим Свети Валентин. Сега е времето да го планирате

2874
6 идеи за незабравим Свети Валентин. Сега е времето да го планирате
Снимка: iStock/Guliver

Остава само около месец до най-романтичния празник и ако желаете да го прекарате незабравимо, време е да планирате специален 14 февруари. Няма значение с какъв бюджет разполагате и дали имате възможност да пътувате, както и колко години сте заедно – заслужавате едни приятен и вълшебен ден в компанията на любимия. Сред идеите, които ви предлагаме, ще намерите подходяща и за вас, независимо от възрастта и възможностите ви.

1.       Споделете мечтите си и направете план за бъдещето

Романтиката на празника изисква чаша вино, топящ се върху небцето шоколад, ароматни свещи, вана с балончета и задушевен разговор. Нека разговорът включва мечтите на двама ви. Говорете открито и разкрийте душите си. После начертайте план за онова, което искате да постигнете и съпреживеете заедно – независимо дали е ремонт на кухнята, или почивка на екзотично място. Мечтайте смело и планирайте подробно – бюджет, срок, кой за какво отговаря. Поставете си цел до следващия 14 февруари да сте сбъднали поне по една мечта на двама ви. Страстите са движеща сила, ваш попътен вятър, отдайте им се и си позволете да мечтаете. Жив е онзи, който мечтае.

2.       Споделете деня на непознато и за двама ви място

Тръгнете на път. Нека е някъде близо до вас, но да е място, непознато и на двама ви. Не говорим за почивка извън България, а за романтично местенце за двама тук. Сигурни сме, че ще откриете много предложения за двойки, които ще ви очароват с романтика и спокойствие.

Девет забавни туита за Свети Валентин

Е, вярно е, че Свети Валентин вече мина, но не пречи да се посмеем на неща свързани с празника дори няколко дни след това. Buzzfeed са ...

3.       Споделете хоби

Важно е да имате свое хоби и занимания, но какво по-хубаво от това да ги споделите с половинката? Прекарайте няколко часа с другия, докато упражнява своето хоби. Дори това да означава той да дойде на йога, а вие да повдигате тежести в залата. Времето, прекарано заедно, съчетано с незабравими спомени, ще ви се отплати стократно.

4.       Споделете нещо ново и за двама ви

Посетете курс и се научете да правите нещо ново. Нека не е традиционен – език, бизнес. Запишете се на нещо нестандартно – сладкарство, фотография, танц на пилон… Важно е да се забавлявате.

5.       Споделете приятно изживяване

Три идеи за готин Свети Валентин, безопасен от Covid-19

Ето, че започна отново старата песен - вдигане на броя на случаите, обсъждане на нови мерки и редица други неща, които са свързани с тр...

Отдайте се на масаж с шоколад – символна празника – заедно. Предварително запазете час и място, изискайте романтична обстановка и споделете времето там с чаша вино.

6.       Споделете екстремно изживяване

Дори да не си падате по тези неща, проучете къде и как можете да опитате скок с бънджи, полет с балон, спускане над пропаст и всичко онова, което ви се струва страшно и екстремно. Адреналинът, който ще се влее в кръвта ви, и споделеното преживяване ще ви сближат и ще и направят по-заедно от всякога.

И накрая не пропускайте да кажете на човека до вас, че го обичате – с писмо, с думи, с дребен жест на внимание, с мил подарък, с кутия сладки, ръчно изработени и надписани специално за него, с времето, което ще му подарите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните
Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Някога чудили ли сте се защо някои хора винаги изглеждат стилни, независимо от повода? Вярвате или не, астрологията може да има нещо общо с това. Днес...