6 признака, че си податлив на изневяра

7147
6 признака, че си податлив на изневяра
Снимка: Istock/Guliver

Много хора си мислят, че никога не биха изневерили на половинката си, но има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата не е чак толкова далеч от вас. Ето кои са те:

1. Не държиш на алкохол – един от най-честитите виновници за изневерите е именно алкохолът. Колкото и тривиално да звучи това, истина е. Ако поведението ти стане много освободено, когато си пийнеш, ако ти се губят моменти, когато прекалиш или не умееш да се контролираш, е много по-вероятно някога да изневериш под влиянието на алкохол.

ИЗНЕВЯРА в живота на тези 4 зодии до края на лято 2021 г.

Това лято ще промени живота и любовта на много зодии, а главният виновник за това ще е изневярата – дали ще им изневерят или сами...

2. Вече е имало изневяра от другата страна – дори да си простил на човека до себе си, за това, че някога ти е изневерил, горчилката никога не си отива напълно. Много е вероятно подсъзнателно да искаш да си го върнеш и само да чакаш най-удобния за това момент.

3. Сексът липсва – когато в една връзка няма страст, макар да има обич, все пак човек има нужда от това да се чувства желан. Ако не откриваш това във връзката си и сексът е по-скоро изключение, много е вероятно да потърсиш нужното другаде.

4. Имаш привлекателен колега – когато по цял ден си в офиса с колегите си и между тях има някой, който ти е особено симпатичен, понякога е въпрос на време да се стигне до нещо повече. И когато нещо такова се случва далеч от дома, понякога не си даваш сметка, че е грешно и накрая се стига до заветната изневяра.

5. Знаеш, че това не е сродната ти душа – когато си във връзка, само за да не си сам или просто защото имаш някакви чувства, но си сигурен, че това не е сродната ти душа, изневярата не е никак невъзможна. Тя дори може да е чудесна причина да приключиш връзката си без много думи и да продължиш напред.

Съпругът ви изневерява, но не иска развод?! Ето защо

Съпругът изневерява, но не се развежда - позната ситуация? Това явление се среща доста често. Защо? Ще разберем днес. Причините за това...

6. Имал си само една-две сериозни връзки – колкото и банално да звучи, когато не си си поживял и не си опитвал от сладкото на живота, възможно е то да ти долипсва много бързо. Когато вечно си бил в сериозна връзка и то години наред, не си опитвал да бъдеш с други хора, любопитно ти е и определено изразът „не си се наживял“ пасва много точно тук. Затова е възможно любопитството да надделее над това да бъдеш верен и да се опиташ да си наваксаш с пропуснатото.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com