6-те неща, които жената НИКОГА няма да ви прости

8454
6-те неща, които жената НИКОГА няма да ви прости
Снимка: iStock/Guliver

Понякога нежните представителки на пола се сърдят за минимални неща и подмятания,  но има и случаи, в които те вземат спора и коментара ви много насериозно и дори не биха ви го простили никога. Ако искате да узнаете кои са 6-те неща, които жените не биха превъзмогнали и ще ви натякват цял живот, останете до края на статията. Мъже, съветваме ви да избягвате долуспоменатите ситуации, ако искате животът ви да е спокоен:

Тя ви казва, че е бременна, а вие реагирате негативно

Никое дете не би простило ТЕЗИ тежки обиди, внимавайте!

Всеки родител възпитава детето си по различен начин и съвсем логично всеки допуска определени грешки, макар и несъзнателно, които впосл...

Дори и връзката ви да не е толкова сериозна, дори и тя самата да не иска деца на този етап, фактът, че реагирате остро на „изненадата“ ще я вбеси, защото по този начин показвате, че не сте сигурни дали искате да създадете семейство с жената до вас. Това ще я наскърби и определено жената няма да забрави такава ситуация цял живот. 

Страх ви е 

Ако не сте готови да станете баща, избягвате да поемете отговорност и показвате слабост – знайте, че жената никога няма да ви прости подобна безхарактерност. Дори не посмявайте да и заповядате да направи аборт, първо обсъдете деликатно желанията си, а след това я попитайте за нейното мнение, след което изкажете вашето. В противен случай показвате на жената до вас, че сте несигурни и на вас не може да се разчита.

Поставяте под въпрос бащинството

Имате връзка с една жена и тя ви навестява с подобна новина. Досега всичко с доверието е било отлично, но в този момент нещо се пропуква и вие задавате въпроси от типа „Сигурна ли си, че е от мен?“ или „Не е възможно аз да съм бащата.“. Жената никога няма да ви прости тези думи, защото първо опетнявате името й и второ, нямате й никакво доверие. Определено това не би ви го простила никога.

7 неща, които никога не трябва да прощавате на един мъж

Всеки от нас допуска грешки. Но понякога, грешейки, нараняваме нечии чувства. Това се седемте мъжки грешки, които една жена н...

Алчни сте

Жените обикновено странят от алчни типове, но ако тя вече се е влюбила във вас, алчността ви може да е причина за редица бъдещи скандали, свързани със цялото семейство.

Не я подкрепяте

Жените са с по-лабилна психика и имат нужда от подкрепа в определени ситуации. А нещата, през които преминават, никак не са за подценяване. Затова тя иска мъжът до нея да я подкрепя и насърчава, но ако той не го стори – не се чудете защо се разделя с вас или предпочита друг мъж. 

Липса на финансова помощ

6 неща, които мъжете никога не прощават на жените

Въпреки че жените са по-емоционални, мъжете понякога също дават изблик на емоциите си. В определени ситуации дори и ако много обичат же...

Ако отношенията между вас не са били розови и сте решили да прекратите брака си, но имате общи деца – всеки трябва да поеме отговорността за тях. Ако вие дори не си правите труда да подпомагате финансово майката на децата си не очаквайте уважение и прошка от нея.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com