6 зодии с късмет във всичко през ОКТОМВРИ

29555
6 зодии с късмет във всичко през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

През сезона на Дева сте работили усилено, като сте давали приоритет на вашето здраве и благополучие. Вземете почивка от натоварения си график и насрочете излет с близките си, защото сте спечелили този път. Това е месец, в който вероятно ще се разбирате с почти всички, така че не забравяйте да се облегнете на тази енергия.

Те няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целта си

ТЕЛЕЦ

Месечен хороскоп за октомври

Есента пристъпва с воал от пъстри листа, чаша горещо какао, нови емоции и споделени вечери. Какво ти носи тя? Нова любов? Кариерно изра...

Като земен знак вие процъфтявате, когато имате над какво да работите, а енергията на въздушните знаци на този ден ще поддържа някои важни социални връзки, произтичащи от работата, която вършите. Това е чудесно време да седнете с шефа си, колегите си или хората, които работят за вас. Като Телец, вие сте склонни да се справите с думите - и вашата управляваща планета, Венера, като се намира в другия знак, който управлява, Везни, определено удвоява това.

РАК

Сега е моментът да се потопите дълбоко във вашия дом, семейство и лични въпроси по хармоничен и ориентиран към растежа начин. Като Рак, вашият вътрешен свят е вашето сигурно убежище, така че не забравяйте да използвате това време, за да проучите къде може да се наложи да приложите граници във вашите отношения и сред семейството.

ДЕВА

Не е изненадващо, че сте човек, който е малко зает, тъй като винаги се стремите да бъдете продуктивни и да свършите нещата. Този месец ще започнете да забелязвате, че упоритата ви работа започва наистина да се отплаща. Ще ви напомним, че вашите усилия не остават незабелязани. Това е месец, за да седнете и да се насладите на плодовете на вашия труд, защото го заслужавате.

4-те зодии, които винаги се радват на внимание и любов

Красотата е едно, чарът – съвсем друго. Чаровните хора имат особено излъчване, което привлича като магнит всеки, който ги погледн...

СКОРПИОН

Не е изненадващо, че държите картите си доста близо до гърдите този месец е чудесен за вас да се оттеглите в личния си свят, за да си починете и да се замислите с наближаването на сезона на Дева. Темите около вашето психично здраве и благополучие ще бъдат в ума ви, а планетите засягащи семейството, ще ви насърчи да се потопите дълбоко.

С тези ЗОДИИ може да споделите абсолютно всичко

КОЗИРОГ

Като човек, който постоянно се стреми над и извън кариерата ви, не е изненадващо, че сте забелязани и оценени за вашите усилия. Внесете толкова много в кариерата си, че е невъзможно да оставите игнорирани. Този месец е перфектен за договаряне на заплащане или приемане на по-високоплатена позиция. Така или иначе сте спечелили всички добри неща, които вероятно ще дойдат от този транзит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com