7 неща, които трябва да пазим в тайна

1317
7 неща, които трябва да пазим в тайна
Снимка: iStock/Guliver

Индийските учения са много дълбоки и замислени и имат много малко общо с нашите учения. Основният аспект на индийското учение е неговият практически характер. От самото начало, около 4000 години преди Христос, индийската вяра е предназначена да решава ежедневни проблеми . Нейното учение възниква от опит да направи живота по-добър. По-долу е даден списък от 7 аспекта на живота, които индийското учение ни казва да пазим за себе си.

1) Не трябва да споделяте бъдещите си планове с други, независимо дали са дългосрочни или краткосрочни цели. Избягвайте да ги обсъждате с другите. Въпреки че тези планове може да не са идеални, в крайна сметка те ще ви подхождат. Ако ги разкриете на другите, ще бъдете критикувани и наранени повече, отколкото е добро за вас.

5 неща, които всяка жена трябва да пази в тайна от мъжа си

Искреността между партньорите е в основата на стабилната връзка. Но има някои неща, които жените си струват да запазят в тайна от партн...

2) Ако направите нещо добро, запазете го за себе си. Не е нужно да разпространявате информация и да се хвалите с това. В противен случай нещото губи своята магия и своето достойнство. Направете нежен жест и го запазете в сърцето си. Вашите дела се превръщат в съкровище там, а не в устата на другите.

3) Не споделяйте собствените си проблеми с храненето, съня, сексуалността или нещо друго с други. Когато споделяте проблемите си и се оплаквате на други хора, тяхното критично мислене или дори дириктна критика нарушават естествения баланс, благодарение на който можете да решите проблемните ситуации около себе си много по-лесно. Опитайте интроспективно отражение на нещата и ще откриете хармония.

4) Смелостта и героизмът не се крещят на всички ветрове. Ясно е, че всеки е подложен на изпитание всеки ден и трябва да бъдеш героичен по свой начин. Истинската реализация не се крие в това да покажете на другите колко смели сте били, а в осъзнаването, че сте направили нещо добро.

5) Истинската духовна реализация идва чрез живот, а не чрез вярване на теории. Това е нещо, което трябва да развиваме и поддържаме. Не от егоизъм, а защото това е истинското съкровище, което имаме. Единственото изключение е споделянето му за нечия друга любов.

За да запазите щастието, запазете ТЕЗИ 6 неща в дълбока ТАЙНА

Казва се, че когато изречем наша мечта на глас, шансовете тя да се сбъдне намаляват значително. Това се случва и заради хората, пред ко...

6) Семейните ви проблеми и напрежението са ваши собствени проблеми. Колкото по-малко говориш за това, толкова по-силна става връзката. Диалогът с любимите ви хора спасява и развива връзката, докато се превърне в нещо красиво и трайно.

7) Не губете енергия в разговори за лоши неща, които не ви засягат. Оставете клюките на другите. Мъж, който влиза в къщата с мръсни обувки, не се различава от този, който се прибира и говори лошо за другите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com