Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 отличителни черти на мъжката длан, които показват егоиста

21 юни 2024, 19:33 часа

Когато избират мъж, жените трябва да бъдат особено бдителни. Всеки може да се окаже егоист, измамник или ревнив човек, но няма да го покаже до последния момент. Ето как да разпознаете такъв избраник по ръката му.

Има седем знака, с които можете предварително да изложите ненадежден избраник.

1. Хиромантия: знак за егоистичен човек

Фактът, че човек е патологичен егоист, ще бъде посочен от дланта му. Вземете ръката на своя избраник и я разгледайте внимателно. Следните знаци показват, че мъжът обича само себе си:

·       Линията на сърцето (разположена най-близо до пръстите) е къса и права.

·       Не се издига.

·       Завършва под средния пръст.

По-добре е да избягате от такова гадже, защото той не се нуждае от никого в живота си. Човек ще направи всичко за своето благополучие и спътникът до него не е важен.

2. Как да разберете по четенето, че мъжът не е романтик

На дланта на човек има така наречената умствена линия, започваща непосредствено под показалеца. Ако е леко извита, значи сте срещнали творческа личност. Трябва обаче да сте бдителни, ако линията на ума е гладка. Връзката с такъв мъж едва ли ще донесе щастие, защото той не е склонен към романтични действия.

Формата на дланите издава много за характера ни

3. Знак на измамник - какви линии има на дланта

Внимателно огледайте ръцете на мъжа. Достоен партньор ще бъде този, чиято линия на ума се пресича с линията на живота. Ако това не се случи, тогава мъжът постоянно ще мами и ще се забърква в приключения.

4. Знак на егоиста, къде се намира на ръката

За да разпознаете егоиста в един мъж, трябва да докоснете ръцете му. Ако са груби, твърди и много силни, тогава едва ли ще се грижат за вас във връзка. За такъв човек само той винаги ще бъде на първо място. Доверчивият партньор, напротив, има меки ръце.

Какво казва формата на дланите ви за вас като човек и каква съдба предсказва?

5. Коя линия на ръката показва, че човек е зъл?

Можете да разпознаете егоиста, нехуманен и зъл човек не само по линиите на живота. Обърнете внимание на палеца на мъжа. Ако е дебел и едър, тогава избраният е достоен човек. Ако палецът, напротив, е тънък, тогава такъв избраник няма да бъде добър съпруг. Той ще направи ужасни неща и може би дори ще стане тиранин и деспот.

6. Гадаене по линиите на ръката: Знак на ревнивия мъж

Използвайки характеристиките на тялото, можете дори да откриете ревнивия мъж. Виж ръцете му. Ако са големи, тогава избраният е уверен в себе си и е безразличен към това, което другите казват. Ако са малки, значи не вярва на никого. Най-вероятно такъв избраник ще ви ревнува на всяка стъпка.

7. Как да разберете с пръстите си, че мъжът ще изневери

Като внимателно погледнете ръцете на избрания от вас, можете дори да определите дали той ще изневери в бъдеще. Ако показалецът на партньора е по-дълъг от средния, тогава в живота му ще има много жени. Ще трябва да наблюдавате избраника ден и нощ, за да не отиде наляво.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес