7 признака, че сте привлекателни за него, дори и да се съмнявате в това

3361
7 признака, че сте привлекателни за него, дори и да се съмнявате в това
Снимка: iStock

Много често се съмняваме, че сме привлекателни за този или онзи човек, но в такива ситуации е много важно да запомните няколко признака, които показват обратното.

Човек премахва предмети между вас

Вие седите на пейка в парка и си говорете приятно за нещо. Обърнете внимание дали между вас има предмети, принадлежащи на събеседника. Може да е чанта, телефон, раница - всичко. Ако всички предмети са на различно място той не поставя, например, чантата си между вас, а я слага зад гърба си или я държи в ръцете си, това е много добър знак. Най-вероятно този човек наистина ви харесва или поне му е много приятно да бъде близо до вас.

Физическа близост

Физическата близост говори много. Ако на първата среща човек се държи на разстояние, това показва, че чувствата му са слаби или може изобщо да няма такива. Ако е обърнат към вас с цялото си тяло и освен това не стои на голямо разстояние от вас, тогава това е страхотна новина - той ви харесва.

Следи тялото ти

Деловото общуване и общуването на хора, които нямат любовни симпатии един към друг, предполага контакт с очите и гледане настрани, надолу, нагоре. Когато някой погледне устните ви или тялото ви, това показва, че има поне някакъв интерес към вас. Опитайте се да обърнете внимание на това по време на срещи и запознанства. Често това правило не работи, защото някои хора са много нервни, така че като цяло се опитват да не поглеждат събеседника.

5 странни сигнала, които показват, че мъжът ви харесва

Повдигане на вежди

Това действие се извършва абсолютно произволно, на ниво рефлекс. Ако изведнъж човек, който ви харесва, ви види, той автоматично ще повдигне вежди за момент. Понякога не е толкова лесно да забележите това, но може да опитате.

Изправяне на гърба

Ако някой изправи гръб при вида ви, това е много добър знак. Това важи особено за мъжете, тъй като изправянето на гърба показва, че мъжът се опитва да заеме повече място и да се покаже пред вас по възможно най-добрия начин. Това важи и за жените. В крайна сметка, с прав гръб, гърдите изглеждат по-големи. Както и при предишната точка, това може да се случи несъзнателно.

Какво го издава, че те харесва - следете тези 5 признака!

Комплименти

Ако някой ви направи много странни комплименти, трябва да обърнете внимание и на това. Този, който иска да ви се хареса, ще се опита да каже нещо приятно, но не по отношение на външна красота, защото ще му се стори банално. Неговият комплимент може да бъде много необичаен и в някои случаи да изглежда престорен. Не бързайте да го включвате в списъка на лицемерите. Може би е луд по вас.

Той не върви пред вас

Учените и психолозите са провели проучвания, резултатите от които са заключили, че ако човек върви пред вас, постоянно бързайки някъде, това може да означава липса на чувства. Ако върви точно до вас стъпка по стъпка, това означава, че човекът ви харесва. Добър знак и е фактът, че той леко изостава зад вас.

Както знаете, самочувствието играе голяма роля в общуването с противоположния пол и в общуването с хората като цяло. Ако искате да се харесате на всички около вас, тогава трябва да работите върху самочувствието си. В противен случай хората ще бъдат по-малко привлечени от вас. Ако вярата ви, че сте привлекателни, е силна, тогава и най-малкото съмнение относно този факт ще се разпадне като къща от карти в ураган.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Как да запазите лимоните свежи за по-дълго време?

Ето няколко идеи как може да се използва стар козунак!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com