Ако мъжът прави тези неща - той е крайно несигурен в себе си

4837
Ако мъжът прави тези неща - той е крайно несигурен в себе си
Снимка: iStock/Guliver

На първата среща той ви взима от вас, резервирал е вечеря в скъп ресторант и ви благодари през цялата вечер, ще сте се съгласили да излезете с него. Това може да бъде много приятно и да се чувствате като „единствената“. С течение на времето обаче неговото внимание се превръща в обсебващо. Вие започвате да се чувствате като притежание, а не скъпоценност. Има все пак сигнали, които могат да ви покажат, че мъжът срещу вас се чувства несигурен.

Няма приятели или занимания

Когато един МЪЖ прави ТОВА, то е знак на НЕСИГУРНОСТ

Мъжката несигурност може да бъде опасна за отношенията. Тя може да породи спорове помежду ви заради упреци отстрана на мъжа, просто защ...

Той не ходи на фитнес, излиза само с вас, не се участва в различни каузи. Да, нормално е човек да бъде асоциален и да не обича големи и шумни компании, но все пак има своя кръг от приятели. Ако това не е така при вас, а човекът само се интересува от вас и не мисли за нищо друго, то това е признак, че е крайно несигурен в себе си.

Мисли, че все още имате чувства към бившия си

Той е толкова несигурен в себе си, че си мисли за бившия ви и как вие имате чувства към него. Не може да приеме, че го обичате и ще направи всичко възможно дори да ви убеди, че това не е така.

Прекалено рано казва „Обичам те“

Да, всеки иска да чуе тези думи, но определено не са подходящи за втората среща. Нужно е да мине време, за да се опознаете и когато го чуете толкова скоро, то това трябва да ви бъде сигнална лампа. Още повече, ако ви кара да му го казвате и на него.

Твърди, че сте всичко за него

Кои зодиакални знаци се чувстват изключително несигурни в себе си?

Напълно възможно е вашият зодиакален знак да предопределя до известна степен вашата увереност в самите вие. Обичайно това е характерист...

Да, това може да бъде ласкателно, но един център на света изисква отговорност. Ако нищо не върви, както трябва,  то нещата се разпадат. Вие се чувствате зле, но той още по-зле и това ви напряга. Когато една връзка не върви, трябва и двамата да помислите как да се справите с проблемите, а не да се обвинявате.

Има нужда от постоянно валидиране

Ако постоянно има нужда да му казвате, че е идеалния и съвършен, то това е още една причина да се усъмните дали всичко е наред. Той може наистина да е талантлив, интелигентен и да има положителни качества, но ако постоянно иска да му ги казвате, то тогава не е сигурен в себе си и това е ясен знак за тази несигурност.

Заплашва да се разделите

Хората, които са несигурни, са склонни дори да заплашват да напуснат половинката си. Причината за това е, че те искат да се уверят в нейната любов. Това обаче в един момент изморява и определено за вас ще е по-добре да се разделите с такъв човек, вместо постоянно да се чувствате притиснати и едва ли заплашвани да останете сами.

5 навика, които пречат на жената да срещне силен мъж

В нашето съвремие жените стават все по-независими и на фона на тяхната независимост мъжете изглеждат все по-слаби. И колкото по-силна е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com