Бенките по тялото издават съдбата на човека

16387
Бенките по тялото издават съдбата на човека
Снимка: Johannes Krupinski / Unsplash

Може би мнозина биха искали да погледнат в бъдещето и да разберат какво предстои. Но къде да намерим тази „книга на съдбата“? Китайските астролози отговарят – не търсете, защото можете да предскажете бъдещето само като се погледнете в огледалото. Всичко е свързано с местоположението на бенките.

На челото

Бенка на челото, според китайските астролози означава, че ви е трудно да общувате с властни хора. Например с властите. Или дори родители. Бенката отстрани на главата казва, че човек винаги има ясни цели, много е енергичен и активен.

Близо до веждите

Никога няма да имате финансови затруднения. Ако бенката е под веждата, богатството ще ви настигне. И под веждата - ще имате стабилен среден доход. Но ако бенката е едва забележима, човекът ще има скрити съкровища.

На горните клепачи

За такъв човек ще бъде трудно да получи одобрение или взаимно разбиране от семейството. Възможно е също от време на време да има затруднения с парите. Но ако бенката се намира на долния клепач, човекът има повишена емоционалност.

На бузата

Няколко сигнала, по които да разберем, че нещо не е наред с бенките ни

Ако сте от хората, които имат много бенки по тялото си, трябва да следите изкъсо тяхното състояние. Меланомът е от най-опасните видове ...

Наличието на бенка на бузата означава самота за човека. Ще му бъде трудно да срещне наистина скъп човек и да създаде семейство.

На мимическите гънки на лицето

Астролозите предупреждават - бъдете внимателни, има голяма вероятност от злополуки и произшествия в живота ви.

На ушите

И така, тъмна точка на ушната мида означава, че човекът е позитивен и в добро състояние. Бенка в ушната мида предсказва дълъг живот на собственика си. И в горната част на ухото казва, че човекът е умен и интелектуално развит. Ако имате бенки и на двете уши, значи сте впечатлителни и емоционални.

Ако забележите тези неща по БЕНКИТЕ си, незабавно се консултирайте с лекар

Състоянието на бенките по кожата ни често може да ни алармира за нередности в тялото. Като видове съществуват два типа бенки – та...

На носа

Подобно на бузата, наличието на бенка на носа предсказва проблеми в личния живот на човека, проблеми с противоположния пол. Работохоликът, според астролозите, може да бъде разпознат по бенка на носа. А петната по страните на носа ще разкажат за финансовото благополучие.

На брадичката

Рождени петна по брадичката - вие сте упорити и целеустремени. Често тези хора обичат да пътуват.

Близо до устните

Какво означават бенките по дланите и пръстите?

Всеки има бенки и родилни петна, но местоположението им може да разкрие много за характера и таланта на човек. Бенките, разположени на ...

Обичате да ядете. И не просто ядете, а изпълнете цял ритуал, който ще ви донесе много удоволствие. Бенка на долната устна на жената предсказва щастлив живот на децата й.

На шията

Може би най-неприятното местоположение на бенката е на шията. В крайна сметка присъствието ѝ там, според експерти, предупреждава за многобройни разочарования, които ще се случат през целия живот. Особено тревожен знак - бенка, разположена в центъра на шията - всичко ще бъде трудно в семейния живот и са възможни скандали.

На гърдите и пъпа

Да имаш бенка на такава част от тялото като гърдите означава успех и удовлетворение в професията. А в областта на пъпа бенката ще изпълни живота с радост и щастие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com