X
 
 

Българка стана втора на един от най-престижните конкурси за красота World Beauty Queen

Вероника Велинова Стефанова представи достойно страната ни на международния конкурс World Beauty Queen 2015, който се проведе в Инчеон, Южна Корея между 10-24 август, 2015.

23-годишната красавица е носителка на титлите „Мис Автомобилизъм 2014“ и „Мис Туризъм Европа 2015“, която спечели преди месец в Гърция.

За короната World Beauty Queen 2015 се бориха тридесет претендентки от цял свят. Конкурсът премина в няколко етапа. При първите елиминации красавиците имаха интервю пред комисия, която им задаваше въпроси и ги поставяше в различни ситуации.

На полуфинал, авторитетно жури от десет човека, избра четиринадесет финалистки.

Финалната вечер, която се проведе на 22 август, премина през няколко кръга: дефиле с национални костюми, по бански и с вечерни рокли.

След трите тура водещите обявиха топ 5 и нашето момиче бе сред финалистките.

Четвърта подгласничка стана Мис Русия.

Трета подгласничка стана Мис Полша.

Втора подгласничка стана Мис Филипини

Мис Ливан се оказа българка

Мис Ливан 2014 - Лиа Саад, се оказа от българско потекло. Красавицата е родена в Ямбол, където живее до 7-годишна възраст, разказа сама...

Накрая, на сцената остават да се държат за ръце Вероника Стефанова и Мис Япония. В момента, в който обявяват родната красавица за първа подгласничка, тя се разплаква от щастие.

„Горда съм, че представих нашата страна достойно и успях да постигна такъв голям успех. Получих поздравления от много държави“ каза Вероника.

Впечатление ѝ е направило топлото посрещане на корейците, особено я трогнало едно момиченце, което скочило на сцената, за да я целуне.

Вероника сподели, че това е бил един от най-хубавите конкурси, на който е участвала. За красавиците са се грижили екип от специалисти-фризьори, гримьори, хореографи и стилисти. Организаторите подготвили впечатляваща програма за участничките. В продължение на две седмици момичетата се забавлявали с редица мероприятия. Посетили съвременна корейска клиника за естетични и лечебни процедури, участвали в ревюта и професионални фотосесии, прекарали незабравими часове на яхтено парти.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители