Четири награди за най-добрите пилоти

10498
Четири награди за най-добрите пилоти

Сезонът свърши, Фетел вече е с три титли, разправиите около законността на третата са минало. Сега закачката е между Лука ди Монтедземоло и Бърни Екълстоун, но вие може да вземете ръкавиците и каската, за да седнете в кокпита. Е, във въображаемия кокпит, тъй като Logitech и Ozone.bg организират виртуален Ф1 шампионат - Logitech F1 Challenge.

В периода декември-март ще се проведат 4 издания на състезанието, а на всяко от тях участниците ще се борят за големи награди.

Пастор Малдонадо е най-наказваният пилот

Ромен Грожан извърши доста новобрански грешки този сезон, но не французинът, а венецуелецът се оказа най-лошото момче на пистата този с...

Първото състезание Logitech F1 Challenge ще се проведе на 8 декември от 14:00 часа в Blaze Bar (ул. Парчевич 26). Участниците ще влязат в ролята на любимите си пилоти благодарение на воланите на Logitech и рейсинг-седалките Rseat. Състезанието ще е за време, а участникът, който покаже най-умели рейсинг-способности, ще си тръгне с подарък - волан Logitech G27, топ моделът на марката с 900 градуса ротация, Force Feedback с два мотора, допълнителен модул с педали и скоростен лост с 6 позиции.

Следващите три събития от Logitech F1 Challenge ще се проведат през януари, февруари и март. На всяко от тях ще бъде подарен по един волан Logitech G27 за най-добрия състезател. Най-запалените фенове, които посетят и четирите събития, ще получат хедсет Logitech H250, без значение от тяхното представяне в отделните предизвикателства. Записването за всеки кръг ще става на място в началото на събитието.

Повече информация за Logitech F1 Challenge ще намерите в сайта на Ozone.bg.

Редактор: Пламен Георгиев

Екълстоун е прекалено стар да управлява Ф1

Такова е скритото послание на Лука ди Монтедземоло, който определи Бърни Екълстоун за „прекалено стар”: „Възрастният ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com