Четири невербални улики, че връзката ви е към края си

4412
Четири невербални улики, че връзката ви е към края си
Снимка: iStock/Guliver

През повечето време можете да разберете кога връзката, в която сте, ще приключи съвсем скоро...

Независимо дали нещо е причинило раздялата или любовта просто е избледняла с времето, обикновено има признаци, че партньорът ви вече не участва във връзката.

За съжаление, тези знаци не винаги са вербални. По-скоро може да са фини промени в езика на тялото, които предупреждават за неизбежното разделяне.

ВИНАГИ обръщайте внимание на тези сигнали преди връзка

Когато почувствате, че сте готови да направите следващата стъпка на с партньора си, осъзнаването на това колко сте съвместими е от реша...

За да научите какви знаци да търсите, експерти описват четири невербални улики, за които те предполагат, че не е толкова лесно да забележите. Според тях, най-важният сигнал е промяна в невербалните знаци. И точно там трябва да се съсредоточим.

Ако знаете какво е нормално, щастливо и здравословно в една връзка, когато нещата се променят, дори малки промени в невербалните знаци могат да бъдат разкриващи.

Първо и едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид и един от основните принципи на езика на тялото е, че отивате към това, което харесвате и се оттегляте или бягате от това, което не харесвате. И това е съвсем естествено да го правите.

Ако някога е било нормално партньорът ви да се навежда напред, докато говорите - а това е здрав знак в една връзка - и сега той се отдалечава назад или въобще се опитва да избяга, когато се приближавате, това може да е индикатор, че нещо не е наред във връзката.

Второто много важно нещо е да се съобразявате с времето, което прекарвате заедно и това, в което сте разделени.

9 признака на нещастната връзка

Имате връзка, но не се чувствате щастливи. Чудите се къде е проблемът и как да го решите. Понякога дори не забелязвате проблем. Ето няк...

Въпреки, че е нормално графиците в съвременния живот да са доста натоварени и за двамата, двойките трябва да искат да прекарват времето си заедно. Ако това се промени, превръщайки се в нещо от рода на „тази вечер ще се прибирате по-късно или утре ви се иска да отидете на работа по-рано“ и няма друга „външна причина“, според психолозите е време на си изясним нещата с партньора в един откровен и сериозен разговор.

Трети възможен индикатор е липсата на какъвто и да е контакт с очите. 

Основно, когато някой те обича, той обича да те гледа. Ако има внезапна промяна в това поведение и партньорът ви по всякакъв начин се опитва да не осъществява зрителен контакт с вас, докато разговаряте, по време на вечеря, докато извършвате вечерните процедури преди лягане, това не е добър знак.

И накрая, докосването е мощен комуникатор. Ако партньорът ви преди е обичал да се държите за ръце, да се прегръщате дори и без причина, но изведнъж вече не се интересува от физически контакт, тялото му може да ви казва нещо, което не е казал устно.

Независимо дали се прави съзнателно или не, невербалните знаци могат да бъдат важен индикатор за здравето на връзката ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com