Денят на раждане определя съдбата и късмета ни – ето как

24951
Денят на раждане определя съдбата и късмета ни – ето как
Снимка: https://pixabay.com

Всеки се появява на този свят със свой собствен късмет, бил той повече или по-малко. Истината е, че денят на раждане до голяма степен определя съдбата ни. Ето как.

Понеделник – какъвто е понеделникът ви, такава ще е цялата седмица. Не е добре да се ядосвате, да давате нещо, по-добре вземете нещо ценно и не го пилейте. Успех може да имате в ранните часове от деня. Хубаво е да се родиш на този ден, защото това дете ще бъде с красиво лице и очи, ще е смирено и ще има любов в живота си. Ако отложите нещо в понеделник, най-добре го пренасочете за сряда. Може да влезете в нова къща в понеделник. Ако времето е хубаво в понеделник, вторник ще се развали.

В България не познаваме часовника и календара

Нали знаете – онова нещо със стрелките, ако ме чуват тези, събрали вече повечко мъдрост от живота и онова нещо с цифрите на екран...

Вторник – смята се за каръшки ден, не е добър. Ако се мие косата във вторник, ще я повредите. Смяна на месеца ако се извършва във вторник, здравето ви може да се влоши. Не е хубаво да се родиш във вторник – детето ще бъде с малки очи, черна коса и сухо лице. Може да обича да спори и създава скандали. Хората, родени във вторник, живеят дълго и богато. Най-лоши часове за раждане на дете във вторник са между обяд и вечеря. Най-лошият вторник е този преди Великден. Не започвайте работа във вторник. Не се женете във вторник.

Сряда – може да започнете нова работа в сряда, най-добри са часовете следобед. Нито е добре, нито е зле да се родиш в сряда. Дете, родено в сряда, е с хубаво лице. Стреми се към духовното, лоялен и честен човек. Не много заможен. Родените в сряда живеят малко, но ако преживят, стигат до дълбоки старини. Може да извършвате домакинска работа в сряда. Ако в сряда времето е лошо, после ще бъде хубаво и обратно. Не е хубаво да се забременява в сряда.

Четвъртък – и добър, и не толкова добър ден за раждане. Родени в четвъртък са хубави, умни и светли. Дълголетници, които обаче много ще скитат. Не е хубаво да се започва или завършва работа в четвъртък. Не се започва строеж на къща в този ден. Не се садят дървета. Не се прави сватба в четвъртък.

Петък – ден за изкупление и пост. Добър ден. Детето, родено в петък обикновено е синеоко, високо, с къдрава коса. Ще учи и ще се замогне, ще е дълголетник. Все нещо ще му липсва обаче. Не е хубаво да се започва работа в петък. Сънуваното в петък може да се сбъдне. Не е благоприятен ден за забременяване. Не се тръгва на път в петък, не се сее.

Всеки ден от седмицата има своя планета

От понеделник до неделя седем небесни тела оказват мощно влияние върху глобалните събития на  Земята и върху всеки човек в частнос...

Събота – ден на мъртвите. Ден със сила, мистериозност и опасности. Не се пере в събота. Всички се радват на детето, родено в събота. Родения в събота вечер притежава гадателски умения, умения да говори с духове. В събота може да тръгнете на път, но не започвайте работа. Не се правят годежи и сватби в събота. В събота ако вали дъжд, времето през годината ще е хубаво.

Неделя – свят ден! Хубаво е да се родиш в неделя. Детето ще има късмет, ще е хубаво, с големи очи, ще е честно и ще мрази лъжата. Момиче ако е, ще се гласи дълго време. Всяка дреха ще му отива. Не садете цветя в неделя. Ако слънце грее в неделя, времето ще се развали. Ако е добро на сутринта в неделя времето, ще е такова цяла седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...