Джордж Р.Р. Мартин предлага да ви „убие”

27405
Джордж Р.Р. Мартин предлага да ви „убие”
Снимка: Getty Images / Guliver

Внимание, внимание. Авторът на епичната поредица „Песен за огън и лед” (A Song of Ice and Fire) Джордж Р.Р. Мартин (George R.R. Martin) предлага да ви убие, или поне вашата литературна версия. Цената?! 20 хил. долара.

Наградата ще отиде при най-големия дарител в кампанията за набиране на средства за убежището за вълци и кучета в американския щат Ню Мексико. Той се подкрепя от автора и неговата съпрурга. Проста проверка показва, че кампанията е повече от успешна – само за един ден тя е успяла да събере 121 хил. от необходимата сума от 200 хил. долара.

"Игра на тронове" ще има седем сезона

Хитовият телевизионен сериал "Игра на тронове" на HBO ще приключи след седмия си сезон, предаде БТА. Новината е потвърдена от продуцент...

Победителят ще може да избере своя образ във фантастичния свят на поредицата и в последствие да срещне смъртта си. Дори по начин, който прави Червената сватба да изглежда като нещо всекидневно.

Дори да нямате 20 хил. долара под ръка, спокойно. Всеки, който дари каквато и да е сума, може да спечели някаква награда. Например срещу 15 хил. долара може да закусвате заедно с автора, срещу 7500 долара – получавате шапка, носена от Джордж. Р.Р Мартин и тн.

Повече за инициативата може да намерите тук.

 

Истински детектив надигра Игра на тронове, а Матю открадна ролята на Уди

Премиерата на новия крими сериал "Истински детектив" с Матю МакКонъхи и Уди Харелсън е най-добрият старт на НВО сериал за американския ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно