Дневен хороскоп за 12 октомври

9953
Дневен хороскоп за 12 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този петък си оставете и малко време за работа. Рискувате да станете досадни с демонстрацията на високото ниво на настроението ви. Спазвайте границите.

Телец

Този петък не се обвинявайте в егоизъм,  ако искате цялото време за себе си. Трябва да имате и такива моменти. И без това не сте настроени за работа – поглезете се!

Близнаци

През този ден не се колебайте да споделите емоциите, които ви изпълват. Човекът, в който сте влюбен ще откликне на душевните ви търсения. Тези, които имат деца ще имат повод  да се гордеят с тях.

Рак

Тайната на добрия ден днес ще бъде в забелязването на малките радости на деня. Най-вече се фокусирайте в щастието, което ви дава дома и семейството. Има какво да ви накара да се почувствате щастливи.

Лъв

Седмичен хороскоп за 15-21 октомври

Овен През първия ден от новата седмица се въздържайте от прибързани действия и решения. Това е важно, за да може в следващите дни да с...

Този петък ви очаква приятно пътуване или топли мигове със семейството, а защо не  и приятно семейно пътуване. Денят в пряк и преносен смисъл ще е слънчев и щастлив.

Дева

Този петък ще сте мъдри и добронамерени. Затова Съдбата ще ви направи подарък. Очаква ви духовна подкрепа от не толкова близък човек. Може и да получите неочаквани пари.

Везни

Този петък ще трябва помислите повечко време и да преосмислите ценностите си. Наистина имате нужда от това, а и необходимите ресурси – духовни и интелектуални, така че - няма страшно!

Секс хороскоп за октомври

Ето какво ви очаква в спалнята този месец. Овен Свободните представители на знака ще се решат на промени в личния си живот, само ако...

Скорпион

Този петък най-добре да сте искрени и безкористни. В противен случай сметките ви може да излязат криви. Вечерта бъдете внимателни и не посещавайте непознати места.

Стрелец

Този петък получите лична информация, свързана с наследство. Наученото по-скоро ще ви успокои, но не ако може – не се колебайте да използвате данните в своя полза.

Козирог

Седмичен хороскоп за 8-14 октомври

Овен Акцентът през тази седмица ще бъде семейството ви и най-вече децата. Началото на учебната година вече затвърждава рутината. Вашат...

Този петък професионалните ви изяви ще продължават с сила и днес. В положителна насока, разбира се. Някои от представителите на зодията ще имат шанса са превърнат хобито си в професия.

Водолей

Този петък ваш приятел може да ви поиска финансова помощ. Човекът няма да забрави услугата и ще спечелите повече, отколкото сте дали, след време.

Риби

Денят ще бъде изключително динамичен. Посрещнете предизвикателствата с усмивка. Внимавайте със слушалките в ушите. Най-добре ги махнете, ако пресичате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...