Дневен хороскоп за 13 март

16876
Дневен хороскоп за 13 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник се придържайте стриктно към графика си. Ще се опитат да ви изкушат с дълъг обяд навън или по-ранно излизане от офиса. Не се подавайте.

Телец

Този понеделник станете по-рано, за да има време да се събудите добре и да се приведете във вид, който да съответства на намеренията ви да покорите всички върхове.

Близнаци

Този понеделник намерете време, за да се чуете или видите с класния ръководител на детето ви. Изслушайте учителя, като се опитате да не го прекъсвате, за да придобиете ясна представа за нещата.

Рак

През този ден изберете класическо черно за облеклото си. Нека аксесоарите бъдат ненатрапчиви. Важно е видът ви да всява респект, но да не разсейва с излишества.

Лъв

Този понеделник не си давайте много зор. Нито ще ви се отдаде, нито ще има ефект от това. Оставете нещата да се случват и предайте инициативата на някой друг.

Дева

Този понеделник ви очаква приятна изненада още рано сутринта. В живота ви може да се появи нов фактор. Ще се наложи да направите компромиси, за да му намерите място.

Везни

Този понеделник започнете със здравословна закуска. Наблегнете за грижата за здравето. Насрочете си профилактични изследвания, за да сте спокойни.

12-те поучителни приказки за всички ЗОДИИ

Всяка зодия си има характеристика, която е неповторима. Тези 12 приказки най-точно описват какви са зодиите по душа: ОВЕНОвенът тичал ...

Скорпион

Този понеделник започнете с усмивка. Не пропускайте рожден ден на ваш приятел. Намерете време да се обадите на роднините и да изразите загриженост за здравето им.

Стрелец

Този понеделник ще е по-натоварен, отколкото сте си представяли. Не се плашете, тъй като цялото напрежение ще се струпа сега, после ще имате възможност да намалите темпото.

Козирог

4-те зодии, които са били ПРЕДАВАНИ най-много пъти

Предателството боли най-много. В живота на човек има много епизоди, в които той трябва да преглътне горчилката от предателството. Това ...

Този понеделник ще сте в центъра на вниманието. Не се възгордявайте, а покажете най-доброто от себе си, което може да включва и скромност.

Водолей

Този понеделник си направете подробен график за нещата, които искате да обновите и промените в живота си. Започнете с изпълнението още на обяд.

Риби

Този понеделник ще ви даде възможността да промените нещо в графика си. Ако имате излизане навън не се колебайте да си дадете време за една по-дълга разходка из града.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com