Дневен хороскоп за 14 май

12376
Дневен хороскоп за 14 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще разберете значение то на поговорката „тихите води са най-дълбоки“. Днес точно в такива води ще се окажете и вие. Вероятно реакцията ви няма да е такава, каквато трябва да бъде и ще изречете неща, които не мислите. Бъдете внимателни.

Телец

Тази неделя плановете ви включват толкова много задачи, че изниква естествения въпрос: „С какво да започна?“. Започнете с това, което считате за най-важно, а и нужно ли е да свършите абсолютно всичко през почивния ден?

Близнаци

Тази неделя ще бъдете обхванати от по-голям ентусиазъм, отколкото бихте желали, но ще имате проблеми с намирането на обект върху, който да го приложите. В този момент трябва да поискате помощта на приятел или да предизвикате силата на собствената си воля.

Рак

Тази неделя може да имате проблеми с чувството си за ориентация. Дори карта едва ли ще ви помогне. Внесете ред в мислите и чувствата си и тогава е много вероятно да намерите себе си. Запомнете, че реда е вече подреден хаос.

Дева

Тази неделя късметът е изцяло на ваша страна. Ще запомните този ден, като много хубав, ако естествено не го развалите самите вие. Бъдете внимателни в емоциите си и най-вече в действията си, ако са продиктувани от тях.

Лъв

Това наистина е ден за почивка, особено ако в последните дни сте вложили повече нерви и усилия отколкото сте желаели и можели да понесете. Опитайте се да прекарате денят навън сред природата или поне сред добри приятели, които ще направят всичко възможно да ви разведрят.

Везни

Имате доста работа за довършване, не се отказвайте, поне не и днес. Ако дори и за момент се отпуснете, ще изникне нещо, което вероятно ще спаси положението, но вече ще е много късно. Бъдете силни и не се предавайте.

Скорпион

През този ден обстоятелствата може да се подредят по такъв начин, че вместо да получите желаната почивка, цял ден ще се занимавате с неща, които не са ваша работа. Не се ядосвайте. В последствие това може да се обърне във ваша полза.

Стрелец

Тази неделя е подходящ ден, както за започване на нови познанства, така и за затвърждаване на стари. Затова прекарайте деня опитвайки се да извлечете максимална изгода за себе си и семейството си.

Козирог

Големият хороскоп за лято 2017 г.

Чакат ни много незабравими емоции до края на 2017 г. Всяка зодия ще се сблъска с предизвикателства, но и ще посрещне много позитивни сл...

Днес може да си мислите, че сте направили правилния избор, но няма да може да разберете дали е така, докато не започнете да се движите в избраната посока. Решете, какво искате и действайте смело, защото всяко колебание би ви отклонило от целта.

Водолей

Тази неделя ще сте толкова великодушни, че хората ще получат от вас всичко, което пожелаят. Все пак не позволявайте да ви се качат на главата. Великодушието е хубаво нещо, но всичко си има граници.

Риби

Тази неделя е най-добре ще е да прекарате времето, като обръщате повече внимание и отделяте време на това, което е около вас – природа, животни… По този начин ще разтоварите съзнанието си и ще забележите много ценни детайли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com