Дневен хороскоп за 15 септември

19348
Дневен хороскоп за 15 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък някои ваши постъпки могат да доведат до неочаквани резултати, но това не означава провал. Често непланираните действия водят до изненадващо приятни резултати.

Телец

Този петък не се съмнявайте и за миг в себе си. Може би просто трябва да покажете повече от себе си и да бъдете по-откровени, за да ви разберат правилно.

Близнаци

Този петък приемете неприятностите, като добри промени и всичко ще мине бързо и безболезнено. Това не е причина да се лишавате от удоволствието.

Рак

През този ден не форсирайте нещата. Колкото и да ви се иска намисленото да се изпълни сега и веднага за някои неща трябва време. И така ще е по-добре за всички и най-вече за вас.

Лъв

6-те зодии, които ще се сгодят през 2018 г.

Любовта идва до края на тази година, а догодина - пръстен. Ето кои са зодиите, които ако все още нямат връзка, ще открият любовта и ще ...

Този петък ще ви се наложи да сте мили с някои хора, които не са ви особено приятни. Понякога се налага и това не значи, че сте лицемери. Терминът е дипломатичност.

Дева

Този петък идеите ви ще са изключително ценни. Може да ги споделите с човек, на когото имате доверие и сте сигурен, че няма да подходи критично към тях, за да не „убие” желанието ви.

Везни

Този петък помислете добре кое точно занимание искате да започнете през почивните дни. Този път подходете сериозно и бъдете по-дисциплинирани. Резултатите ще ви учудят приятно.

12 правила, които да спазваш, ако имаш ВРЪЗКА с... Овен, Телец или Козирог

Какво трябва да знаем, ако обичаме Овен, Телец или Козирог. Има 12 железни правила, които никога не бива да забравяме: 1. Ревнувай ги...

Скорпион

Този петък бъдете готови да отговаряте за действията си, добри или лоши. Ако някой ви обиди не бързайте да се сърдите, припомнете си своите действия към него.

Стрелец

Този петък не прибързвайте с взимането на важни решения. Погрижете за душевния си свят, като медитирате. Една по-продължителна вана също ще има добро въздействие върху ума и тялото ви.

Козирог

4-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през есента

Ако сте една от тези 4 зодии, трябва да предпазите любовта си. Възможно е тази есен да се появят неразбирателства, които да прераснат в...

Този петък ще имате силата да направлявате събитията. Опитайте се да си представяте развитието на нещата в перспектива и ще сполучите много.

Водолей

Този петък ще привлечете вниманието на околните към себе си. Въпросът е, дали го искате и дали сте готови за последиците. Понякога е по-добре да останем ненатрапчиви.

Риби

Този петък светът може да ви се стори по-мрачен от обикновено. Осигурете си повече време за себе си и за любимите ви дейности, не се оставяйте в това състояние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com