Дневен хороскоп за 15 юли

15540
Дневен хороскоп за 15 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Оставете романтиката за друг ден. Сега е време за трезво обсъждане на сериозните аспекти от живота. Не се надявайте на това, че с течение на времето мнението на партньора ви ще се промени.

Телец

През този ден с половинката ви няма да сте на една вълна. Романтиката ще трябва да си я намерите сами, а най-добре да отложите за друг ден, когато и двамата ще сте в подобно настроение.

Близнаци

Това е ден за разчистване – главата, и в дома. Освободете се от всичко старо, ненужно, което ви потиска и ви носи само отрицателни емоции. Нямате нужда от тях – със сигурност.

Рак

Разведрете с приятели, най-добре далеч от града. Нека има музика, рисувайте, пейте, творете. Дори само един ден ще може да ви зареди със седмици усещане за свобода.

Лъв

Как зодиите се справят с проблемите

Овенът разрешава проблема. Всеки проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо. Телецът се справя с бедата и веднага разказва на всички. За...

През този ден не подлагайте на проверка търпението на любимия ви. Много вероятно е той или тя да не издържат изпита, но това няма да доведе до никакви положителни последици нито за вас, нито за връзката ви.

Дева

Ако не може да решите ваш проблем, не се колебайте да се свържете с ваш близък, който е навътре в нещата. Подходете напълно рационално към въпроса и оставете емоциите, дори положителните, на страна.

Везни

Всичко, каквото се случи днес ще зависи само и единствено от вас. Погрижете се за доброто си настроение още от сутринта и денят ще премине в смях и ще остави весели спомени.

3-те зодии, които ще попаднат в любовен триъгълник

Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна и здрава връзка, докато един ден не се появи трети човек, който да обър...

Скорпион

Днес ще ви се наложи да преминавате от една ситуация в друга със скоростта на светлината. Събитията няма да имат общо помежду си. Вечерта задължително се поглезете заради положените усилия.

Стрелец

Бъдете сигурни, че има хора, които с лекота се досещат за мислите ни. Вашите сега са изписани на лицето ви, така че не се учудвайте ако ви зададат неочаквани въпроси.

Козирог

4-те зодии, които ще изживеят незабравима лятна ЛЮБОВ

Лятото е най-вълнуващото време в годината, в което се случват чудеса. Тези няколко зодии ще запомнят лято 2017 с най-незабравимата любо...

Денят ще ви срещне със стар познайник. Може да сте сигурни, че не дължите никакво обяснение, просто вече няма смисъл. Опити за подобряване на имиджа ви също няма да помогнат.

Водолей

Колкото и да се опитвате не може да избягате от себе си. Промените стават бавно и много лесно може да се върнем в изходно положение. Засега насочете усилията си за това да задържите постигнатото ниво.

Риби

Колкото по-малко летите в облаците, толкова по-добре. За вас. Ще спечелите от факта, че сте успели да направите някои разграничения. Не бързайте да се отпускате, а превърнете тактиката си в устойчиво поведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли как се размножават охлювите?
Знаете ли как се размножават охлювите?

Повечето сухоземни охлюви са хермафродити. След ухажване в началото на лятото чифт охлюви се оплождат взаимно през репродуктивен отвор, разположен...