Дневен хороскоп за 17 юли

13268
Дневен хороскоп за 17 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес няма да имате време да празни приказки и така ще е по-добре. Ще успеете да наваксате всичко, което сте пропуснали по една или друга причина през последните седмици. Дерзайте!

Телец

Много е важно да си дадете сметка какво точно искате. Когато си го изясните всичко ще стане по-лесно и половината ви от проблемите ще отпаднат от само себе си. Грижете се за здравето си.

Близнаци

Колкото и да ви се струва невероятно не малко са хората, които мислят като вас. Само трябва да се огледате около себе си. Може би и те като вас се притесняват да бъдат напълно открити.

Рак

Сега е ден за равносметки. За целта трябва да сте напълно откровени със себе си относно останалите. Бъдете сигурни, че в живота ви ще остане само най-доброто.

Лъв

Как зодиите се справят с проблемите

Овенът разрешава проблема. Всеки проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо. Телецът се справя с бедата и веднага разказва на всички. За...

Повече от всякога имате нужда да споделите това, което ви тормози. Бъдете напълно откровени с партньора ви. Само така той или тя ще може да ви разберат.

Дева

Сега не е момент за опитването на нови неща. Заложете на добре познатото старо. Не се изкушавайте от предложения, дадени от хора, които познавате от скоро.

Везни

Този ден оставете на другите да определят правилата, особено ако им имате доверие. Ще видите, че не чак толкова лошо да вие да си почивате и някой друг да върши важната работа.

3-те зодии, които ще попаднат в любовен триъгълник

Любовта и връзките са непредвидими. Мислиш си, че имаш спокойна и здрава връзка, докато един ден не се появи трети човек, който да обър...

Скорпион

През този ден включете спирачките или поне проверете дали работят. Много е важно да сте умерени. Не седем, а десет пъти мерете преди да отрежете.

Стрелец

Вдъхновението е едно, но възможностите са друго. Преценете добре обстоятелствата и си дайте сметка кое може да довършите сега и кое не. Най-добре изчакайте по-подходящи дни за действие.

Козирог

Дневен хороскоп за 14 юли

Овен През този ден спокойствие ще ви донесат приятните ви спомени. Прибегнете до всички, разрешени от закона, начини да останете споко...

Днес може да чуете нещо странно за себе си. Не бързайте да се сърдите. Всяка информация е важна и безценна. Оценете този факт.

Водолей

Много неща ви се струват нереални, но повечето от тях имат своето място в живота. Днес ще ви се наложи да помислите къде точно да поберете поредното чудо във вашия.

Риби

Денят обещава всички вълшебства, които сте си поръчали. Не се предавайте пред трудността да се справите с всичките. Можете!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com