Дневен хороскоп за 20 юли

442
Дневен хороскоп за 20 юли
Снимка: Gettyimages.com

Овен

Тази сряда си отваряйте очите на четири. Спасение дебне от всякъде. Истинско и искрено. Остава само да разберете, че наистина е за ваше добро и да приемете, че имате нужда от него.

Телец

Днес половинката ви може да предяви нахални претенции към вас. Хубаво е в един момент да се замислите от колко време сте заедно и какво споделяте и дали „нахалството“ е точната дума или още не сте си дали сметка колко сериозна е връзката ви.

Близнаци

Щастието е в тишината. Днес ще го разберете, опитвайки се да кажете, това което чувствате на любимия ви човек и не намирайки точните думи. Не се насилвайте. Прегръдката ви ще бъде достатъчно красноречива.

Рак

През този ден може да ви се случат чудеса. Само трябва да имате очи да ги видите. Освен това не се учудвайте ако получите океан от признания. През последните дни вие сте перфектната половинка, така че напълно го заслужавате.

Лъв

Не се опитвайте да вземете от всичко наведнъж. Най-малкото ще се уморите. Имате достатъчно време. За да сте сигурни, че ще успеете – направете си списък за близките дни и желанията ви.

Дева

Понякога е добре да се излезе от рамките и да се пропусне някое задължение. Това ще допринесе за по-естествения ви образ и ще предизвика симпатиите на мнозина. Покажете, че може да не сте толкова стриктни, а само очарователни.

Везни

През този ден ще трябва да се захванете за работа. Хубавото е, че ще отменете толкова много от нея, че в следващите дни направо ще се чудите какво да правите. Вземете си храна от вкъщи, защото едва ли ще имате време да излезете на обяд.

Скорпион

Дневен хороскоп за 19 юли

Овен Този вторник няма да ви е лесно. От всякъде ще ви търсят и дори да си спрете телефона, няма да ви помогне. Всеки, който иска ще ...

Дани, със сигурност не можахме да се справим с миналото. Отбягваш напомнянията ми затова, че не му беше звъннал в продължение на два месеца… нещата са се променили към по-добро – факт.

Стрелец

Днес ще ви се обади ваш стар приятел. Оставете настрана лошите спомени. Във всички отношения ги има. Имало е и добри моменти между вас и сега може да ги възродите. А това е най-важното.

Козирог

Звездите ви съветват да намалите темпото и да се успокоите. Хубаво е да изразявате емоциите си, но напоследък прибягвате предимно към тях. Дайте път на разума и хладнокръвието ви, които ви правят печеливши сред останалите.

Дневен хороскоп за 18 юли

Овен Този понеделник ще завари много от вас в отпуск. Не се ядосвайте ако още в началото някои трудности, особено ако са действия, ко...

Водолей

Днес е ден за нововъведения. Още от сутринта ще имате страхотни идеи и нетърпение да ги пуснете в действие. Естествено, ще успеете с някои от тях. Напълно разбираемо - не с всички. Вие сте човек, а не машина.

Риби

Самочувствието ви е на критично ниско ниво. Това се забелязва от зложелатели. Хубаво ви е в дупката, която сте изпаднали, но действително търпите големи загуби. Стегнете се!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно