Дневен хороскоп за 23 август

18616
Дневен хороскоп за 23 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за научаване на нови неща. Не се срамувайте да признаете, че сте забравили нещо, напълно нормално е. Но не пропускайте времето да изтича без да наваксате наученото.

Телец

Това е ден, в който да се оставите на течението. Понякога нещата се случват от само себе си

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20-24 август

Овен Ще ви бъде трудно да сдържате емоциите и думите си. В резултат е възможно да нараните чувствата на половинката си, особено ако в...

Близнаци

Този четвъртък ще ви поднесе подарък. Така чаканото вдъхновение за ново начало най-сетне ще се появи. Може да се забравите в работния ден и да го продължите у дома.

Рак

Този четвъртък е подходящ ден за избор за подарък – за себе си, за любимия човек, за вас двамата. Може би ще си помислите, че няма повод, но вечерта ще се сетите, че сте забравили да отпразнувате нещо важно.

Лъв

Седмичен хороскоп за 20-27 август

Овен През тази седмица имайте вяра на себе си. Може да получите страхотни съвети и предложения за помощ, но те няма да са ефективни в ...

Това е ден, в който е добре да се раздвижите добре. Започнете деня с гимнастика и забравете за асансьора, резултатът скоро ще ви изненада приятно.

Дева

Този четвъртък ще бъдете изцяло потопени в работата си, като ще вложите много усилия и време. Не се съмнявайте, че усилията ви ще бъдат възнаградени. Може би не още същия ден, но съвсем скоро.

Везни

През този ден е добре да сте по-тихи и мълчаливи. Потискайте порива си да изразите прекалено крайно мнение или оценка. Когато настъпи момента за това - ще ви поканят. Сега е момент за въздържание.

Защо сме влюбени в морето?

Морето ни прави щастливи през лятото, но е истина, че близостта до морето действително повишава нивата на хормона на щастие. Ето защо! ...

Скорпион

Този четвъртък не се облягайте удобно на интуицията си. Най-вероятно ще я объркате със силното желание да се случи точно това, което искате. Действителността, обаче е друга и ако не си отворите очите може да ви удари като с мокър парцал.

Стрелец

През този ден не се пазете от емоциите, които ще ви залеят, те не винаги целят да ни наранят или ограбят. Опитайте се да видите положителното във взаимността.

Козирог

Ето защо не трябва да прекаляваме с кафето

Малцина са онези, които не прибягват до ароматната напитка, за да се събудят сутрин и да повишат тонуса си, когато са уморени. Темата ...

Днес не се вглеждайте в следите, които времето е оставило върху лицето ви. Щом очите ви светят и на душата ви е мирно, значи сте красиви. Вечерта може да се поглезите.

Водолей

Този четвъртък ще имате приятна финансова изненада. Все пак се опитайте да маскирате радостта от меркантилното събитие. Освен това бъдете щедри- почерпете!

Риби

През този ден подбирайте внимателно думите си и не разкривайте намеренията си. Проведете разговора така, че вие да черпите информацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни турски гадания, които ще ви предскажат съдбата ви

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

12 здравословни закуски, които ще ви направят по-слаби и красиви

Как да почистите езика си от плака и бактерии?

Топ 10 на най-говоримите езици в света

Топ 4 най-странните зодии

Знаете ли колко е дълга Великата китайска стена

Край на самотата: 5 знака, че сте на път да срещнете своята сродна душа

Топ 4 на зодиите, които пленяват с красота и остър интелект

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com