Дневен хороскоп за 28 август

18129
Дневен хороскоп за 28 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Започнете деня ударно. Хубаво е да станете по-рано и да закусите здравословно. Ще ви е необходима енергия за върховете, които ви предстои да покорите днес.

Телец

Това е ден, в който трябва да се насладите на свободата си. Набележете си цели, които да реализирате и промените живота и ежедневието си по ваш вкус. Не допускайте ничия намеса.

Близнаци

Този понеделник може да остане у дома. Работата в уединение ще бъде най-продуктивна. Ако нямате тази възможност намалете общуването, то само ще ви разсейва от основните ви задачи.

Рак

Пригответе се битка, която е наполовина спечелена. Оптимистичното мислене ще ви бъде от помощ. Остава ви съвсем малко път, не се отказвайте по средата.

Лъв

Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември

Овен Тази седмица ще трябва да се стегнете. Хубавото е, че това никак няма да ви е трудно, може би само малко в понеделник сутринта, н...

През този ден не взимайте важни решения. Стъпките ви трябва да бъдат много добре обмислени и премерени. Най-добре се въздържайте от активност в личен и служебен план.

Дева

Денят ще ви приготви изненади. Някои забравени приятели ще ви напомнят колко много значите за тях. Направете всичко, за да възобновите отношенията си.

Везни

Имайте повече вяра на себе си и на положителното развитие на нещата. С тази нагласа лесно ще преодолеете всяко препятствие. С повече чувство за хумор – също.

Ако сте една от тези 4 зодии... може да ви чака РАЗДЯЛА

... до края на годината. Наистина има възможност в любовта да се появят някои нерешими въпроси. Не бива да се тревожите, по-скоро трябв...

Скорпион

Не пропускайте да запишете нито една от мислите си днес. Бъдете сигурни във себе си и не се подценявайте. Не се знае откъде ще изскочи заекът.

Стрелец

Това е ден за печелене на пари и не пропускайте възможността си. Втора такава скоро няма да имате. А после, много, много ще ви е яд, че сте я пропуснали.

Козирог

6 знака, че връзката ви е неравностойна

Обичаме да говорим за равни права и взаимно уважение. На теория всичко звучи добре, но как е всъщност на практика? Ако тези 6 неща ги ...

Този понеделник имате шанса за един ден да постигнете неща, за които е нужна цяла седмица. Да, няма да е лесно, но задоволствоото след добре свършената работа, ще е несравнимо.

Водолей

Това е ден, в който трябва да излезете на светло. Бъдете сигурни, че в идеите ви има много ценност и с тази увереност ги представете на света. Това ще им даде още повече стойност.

Риби

Няма да ви е лесно да вземете правилното решение. Опитайте се да намерите златната среда между необходимост и стойност. Премислете всички варианти на последиците от решението ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотоврение за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com