Дневен хороскоп за 28 декември

11740
Дневен хороскоп за 28 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Потърсете това, което търсите в себе си, а не в околните. Ще се учудите колко бързо придобиете исканото. Превърнете този начин на действие в навик.

Седмичен хороскоп за 24-30 декември

Овен Празничната седмица може да ви се стори суетна и изтощителна, но затова пък ще ви даде възможност да обсъдите много неща. В понед...

Телец

Този петък направете нещо необичайно. Имате нужда да освежите ежедневието си с нетипична дейност. Когато я усвоите - открийте нова!

Близнаци

Това е ден, в който сериозно и отговорно да набележите плановете ви за новата година. Изберете дейност достатъчно сериозна, но и достатъчно желана за вас. 

Рак

Годишен хороскоп за 2019 г. - Риби

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите нач...

Това е ден, в който да си дадете сметка накъде искате да се развива връзката ви. Ако имате сериозни намерения - споделете ги с партньора ви.

Лъв

Този петък потърсете щастието в тишината и простичките неща. Обещайте си, че през новата години те ще присъстват по-често в живота ви. 

Дева

Това е ден за изненади. Колкото повече са от ваша страна към близките ви, толкова повече гарантирате добрите отношения за бъдещето ви.

Годишен хороскоп за 2019 г. - Водолей

Началото на годината ще бъде белязано от успехи в любовната сфера. Каквото имате да правите в тази насока използвайте първите две седми...

Везни

Това е ден, в който да не мислите за нищо. Потърсете себе си и никой друг. Погрижете се за осъществяването на вашите желания.

Скорпион

Основното ви притеснение днес ще бъде мнението на останалите, а то изобщо не трябва да ви интересува. Следователно няма за какво да се притеснявате. 

Стрелец

Годишен хороскоп за 2019 г. - Козирог

Отдайте се на пълна почивка през последните дни декември, защото началото на Новата година ще ви предложи изключително много задачи за ...

Потърсете информация по въпрос, който ви вълнува - възможно от най-много източници. Послушайте и интуицията ви преди да формирате мнение. 

Козирог

Този петък не прекарвайте деня у дома. Тръгнете на път, дори и да е кратка разходка. Опитайте се да видите всичко, което до сега не сте успели да уловите. 

Водолей

Оставете догадките и съмненията за някой друг. Винаги може да се намери повод за терзания, но това не е никак плодотворно. Отпуснете се е и действайте според реалността. 

Годишен хороскоп за 2019 г. - Стрелец

Януари посветете на семейството. Децата порастват бързо и много скоро ще разберете, че важните моменти са отминали. Не пропускайте това...

Риби

Този петък затвърдете навика или навиците, които сте започнали от скоро. График с дейностите, окачен на видно място ще ви помогне да спазвате планираното. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com