Дневен хороскоп за 5 юли

21667
Дневен хороскоп за 5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще чуете думи, които сте чакали. Не оставайте да лежите на лаврите и докажете, че напълно заслужавате това, което толкова силно желаете.

Телец

Денят ще ви зарадва с нещо, което отдавна заслужавате. Нека това ви бъде като един добър урок, че не бива да се отчайвате. Нужно ви е просто повече търпение.

Близнаци

Денят ще бъде смесица от различни настроения и събития със смесено значение. Важното е да не се подавате нито на гордостта, нито на меланхолията, а да запазите един добър баланс.

Рак

Любовен хороскоп за 2 - 6 юли

Овен Седмицата е подходяща да организирате малко бягство само за вас и любимия човек. Ще ви предстоят и семейни събирания. Телец Ак...

Този четвъртък на хоризонта ще се появи изключително интересна личност. Най-добре запазете мълчание, за да имате време да го опознаете добре и да го спечелите като приятел.

Лъв

Днес не се натъжавайте от критиката , която може да чуете по свой адрес. Помислете, че човекът до вас се притеснява. Опитайте се да обясните спокойно своите доводи.

Дева

Това е ден за изчистване от лошите мисли. Просто си забранете да виждате нещата в тъмни тонове, както онези, които са свързани с вас, така и за останалите. Ще видите как ще ви стане по-леко.

Везни

Днес не се поглеждайте назад, но се оглеждайте отстрани. Добре е да знаете какво става около вас, но просто информативно, а не за да се съобразявате с хорското мнение.

Седмичен хороскоп за 2-8 юли

Овен През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, кое...

Скорпион

Денят ще ви завари в едно настроение, но ще приключи в съвсем друго. Ако започнете с лошото, знайте, че скоро ще се изпари. Вечерта ви очаква приятна изненада.

Стрелец

Много е важно да знаете какво точно си мислите. Бъдете верни на себе си, но имайте реална представа за това, което е възможно да се случи и което не е. Един ден всичко ще се сбъдне.

Козирог

Месечен хороскоп за юли 2018 година

Овен През този месец устойчивост и сила ще ви дава общуването с близките и разширяването на комуникацията с други хора. Какъвто и проб...

Денят няма да е от най-спокойните, но точно от това имате нужда. Сега не е моментът да стоите на едно място. Не се притеснявайте, че ще пропуснете нещо от бързане.

Водолей

Днес ще удържите победа на себе си. Няма да направите и кажете поне половината от нещата, които ви хрумнат. Освен, че ще е добре за околните така и самите вие ще си спестите много нерви.

Риби

Посрещнете истината фронтално. Ако признаете грешката си ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Само силните виждат слабите страни у себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com