Дневен любовен хороскоп, 07 ЮЛИ

7742
Дневен любовен хороскоп, 07 ЮЛИ
Снимка: iStock

Овен

Правете си собствени планове, Овен. Нямате настроение да общувате, камо ли да участвате в някакви приключения. Въпреки че имайте предвид, днес можете лесно да прекалите с мини паузата си, така че, не се изолирайте. Някой е готов да ви изчака, но нищо не е вечно.

Телец

Романтичните възможности около вас може да изискват да проучите и други опции. Или, може би, експериментирайте чрез приложения за запознанства. Но шансовете да се получат са ниски, след като не сте се концентрирали върху вашия собствен път.

Близнаци

Днес ще е динамичен ден и ще се случва точно това, за което мечтаете от месеци насам. Не се стягайте, отпуснете се и бъдете себе си. Не за първи път някой ще се влюби в естествеността ви.

Рак

Никой около вас - приятели, колеги, семейство, не ви разбират. Но знаете ли кое е хубавото? Че вашите романтични отношения и мечти, не засягат никой друг освен вас самите. Давайте смело, бъдете щастливи.

Лъв

Страстта, която изпитвате, е взаимна. Важно е обаче да различавате плътските си желания от това, което всъщност е най-добро за вас на този етап, лъвове.

Дева

Самотни или вече обвързани, шансовете са, че гледате към бъдещето с надежда и ентусиазъм, деви. Независимо дали е с някого, който е на разстояние от вас, или може би с различен културен произход, вие сте заинтригувани от опита и приключението, което ще ви донесе този човек.

Везни

Не игнорирайте червените флагове - понякога адски много ни се иска човекът срещу нас да е този, който ни се иска да бъде и който си мислим, че е. Но дълбоко в нас знаем, че това не е така. Нещо по-добро ви чака някъде другаде.

Скорпион

Наистина ли сте отдадени на тази връзка или просто сте се вкопчили в нея, като удавник за пояс? Нищо страшно няма да се случи ако бъдете сами. Дори напротив - шансовете животът ви да стане по-добър са доста високи.

7 щедри мъжки зодии, които винаги са готови да се раздадат от сърце

Добродетелите добрина, обич, грижовност, съчувствие, съпричастност са градивните елементи на щедростта – желанието на човека да д...

Стрелец

Все още сте сами? Вероятно дълбаете в случки от миналото, които не позволяват на новото да дойде при вас. Поемете дълбоко въздух, оставете всичко зад гърба си и позволете на всичко ново да ви се случи.

Три зодии, чийто късмет се е подобрил след Пълнолунието на 24 юни

Козирог

Днес е объркващ ден за чувствата ви и не сте сигурни на къде да хванете. Няма да се случи нищо лошо ако просто… Спрете. Понякога това е най-мъдрото, което можете да направите. Любовта понякога има нужда от спокойствие.

5-те зодии, които могат да четат мислите ви

Телепатичните способности на хората да пренасят или/и да обменят мислите и чувствата си на отдалечени разстояние, без използване на как...

Водолей

Бъдете нежни със себе си, водолеи. Не се дръжте със себе си прекалено строго. Ако някой смята, че не му давате достатъчно, въпреки вашите старания, просто е време да кажете стоп.

Риби

Може би сте чакали да получите отговор от любовен интерес или може би разширявате хоризонта си и виждате нови перспективи. Така или иначе, яснотата в емоционален аспект, която търсите, е тук.

Ето как различните зодии се държат на партита

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com