Дневен любовен хороскоп, 22 ЮЛИ

5983
Дневен любовен хороскоп, 22 ЮЛИ
Снимка: Pexels

Овен

Ако не сте обвързани и няма къде да канализирате постоянното си желание да обгрижвате и обичате, може би трябва да се оглеждате там, където ходите всеки ден - в кафенето, в офиса, в университета.

Телец

Днес блестите и левитирате над земята, телци. Изглеждате толкова привлекателни, че няма да има кой да ви устои в този период. Възползвайте се.

Близнаци

Дръжте очите и ушите си широко отворени - днес ще има много “Еврика!” моменти. Намирате се в най-доброто си положение и много разкрития ще се явят пред вас. От тук нататък ще знаете на къде вървите.

Рак

Някой в чат листата ви, ви кара да получавате пеперуди в стомаха и нямате търпение да чуете сигнала на съобщението, нали раци? Днес думите ви имат супер сили и можете да правите чудеса с тях. Възползвайте се правилно от това.

Какви са зодиите според тяхната кариера?

Лъв

Започвате да гледате на нещата от съвсем друга перспектива, лъвове и това е прекрасно, защото сте на път да си дадете сметка и да намерите баланса между това, което ви се предлага и това, което искате и от което имате нужда.

Дева

За вас, деви, любовта буквално е във въздуха. Венера прави пируети из знака ви и ви превръща в невероятно магнетични и сияещи, а това привлича много ухажори. Опции всякакви, просто бъдете внимателни, както винаги.

Везни

Денят е подходящ за най-искрената форма на любов - тази към себе си. Изведете се на вечеря, купете си бутилка вино, поглезете се и си починете. Абсолютен факт е, че любовта към себе си привлича любов и отвън така, както нищо друго.

Най-стриктните майки са представители на тези 4 зодии

3-те зодии, които са обречени на страдание през тази седмица, 26-30 ЮЛИ

Лятото може да е в разгара си, но тези дати ще бъдат малко по-напрегнати за някои от зодиакалните знаци. Вижте кои са те. Какво са О...

Скорпион

Сами или обвързани вие се колебаете да направите крачка, защото това може да повлияе по някакъв начин на отношенията ви с приятелите или да накара хората да ви гледат “по-особено”. Но, скорпиони, защо трябва да ви интересува мнението на който и да е друг, щом става въпрос за сърдечните желания?

Стрелец

Винаги сте търсили определени неща в някого до себе си, както и в социален и професионален план. Но, стрелци, това е любов, а нима любовта има точен алгоритъм? Послушайте сърцето си, то носи по-важни послания, които не подлежат на логични обяснения.

Козирог

Зодиите, които не могат да се радват на живота и са винаги нещастни

Всички хора се стремят да се радват на живота, да изпитват радост, да се наслаждават на това, което се случва наоколо. Много хора успяв...

Сърцето си иска своето, колкото и да се опитвате да убедите себе си в противното. Какво толкова може да стане? Винаги е по-добре да сме разочаровани и да изпитаме малко болка, от колкото… да не сме изпитали никога нищо.

Водолей

Има дни за романтика и дни за почивка, а днес определено е ден са усамотение и пълен релакс. Спокойно, водолеи, в период на горещи дни сте, един ден само за вас няма да промени нищо от вълненията, които ви предстоят.

Риби

За добро или лошо, днес планетите ви карат да се опитвате да намерите баланса между удоволствието, което изпитвате от това да бъдете сами и това да срещнете партньора си по средата, полагайки усилия за връзката си. Преценете кое колко си заслужава, риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com