Дневен любовен хороскоп, 23 ЮЛИ

7837
Дневен любовен хороскоп, 23 ЮЛИ
Снимка: iStock

Овен

Изпитвате неистово желание да контролирате ситуацията, но това все повече ви се изплъзва. Дали просто не трябва да оставите нещата да се случват естествено, овни?

Телец

Любовта днес за вас е екстремно влакче. Навлизате в период и в места, които са извън контрола ви и извън познатото. Но сте готови да получавате, така че давайте смело напред.

Близнаци

Днес сте в центъра на прожекторите, както в работата, така и по отношение на романтиката и привличането. Възползвайте се максимално, чакате този момент отдавна.

Как различните зодии гледат на брака

Рак

В главата си имате някой много специален, за когото мислите постоянно и се чудите как да впечатлите. Бъдете себе си - вашият човек вече е впечатлен.

Лъв

Не сте особено развълнувани да започвате връзка или пък да се влюбвате. Концентрирани сте върху работата и създаването на стабилност за бъдещето си, което очаквате с нетърпение. Истината обаче е, че любовта… Не пита.

Дева

Правите впечатление на човек, който много добре знае какво прави. Това се дължи или на факти, или на планетите, които са удобно подредени за вас. Има ли значение?! Не спирайте да впечатлявате хората около вас. Ще намерите сред тях каквото (когото) търсите.

Мъжете от тези 5 зодии са най-взискателни

Везни

Нещата не се движат точно така, както сте свикнали и както ви се иска, везни. Но това не означава, че е лошо, напротив. Появява се някой специален, който размества ежедневния ви ритъм. И все пак ценете мира в душа си и го пазете, особено за тези от вас, които все още се справят с неотминали душевни болки.

4-те зодии, които винаги работят и се стараят повече от другите

Ако работите във фирма и интервюирате кадри, това може да ви е полезно! Ако имате колегите, за които всички знаят, че винаги се справят...

Скорпион

Днес успявате да призовете любовта на живота си, само и единствено чрез дълбокото си желание. Ума ви е способен на истинска магия - насочете я в правилната посока.

Стрелец

Изпитвате напрежение и чувство за контрол. Това са пречки за любовния ви живот, стрелци, помислете си добре преди да говорите и преди да правите резки движения.

Козирог

3-те зодии родени да бъдат лидери

Има хора, които още от момента на раждането си се заявяват и казват пред света, че ще направят велики дела! Зодията, месецът и денят на...

Козирози, бъдете по-общителни, отворени и не толкова контролиращи. Особено във връзки, в които сте все още в началото и човекът срещу вас не ви познава чак толкова добре. Може би не смятате, че е нещо лошо, но чувствата на другите не зависят от вашите разбирания за нещата.

Водолей

Какво ви спира, водолеи? Предстоят ви страхотни любовни приключения, от които ще вземат всичко, за което мечтаят, стига да съберат смелост.

Риби

Сигурни ли сте, че сте просто приятели, риби? Планетите се подреждат така, че любовта и социалния кръг се смесват, а това може да ви обърка и разсея или добре да развинти, така или иначе бурното ви въображение. Никога не знаете от къде ще изскочи истинската любов, риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com