Дневен любовен хороскоп за 7 март

11643
Дневен любовен хороскоп за 7 март
Снимка: iStock/Guliver

Любовта винаги е била онази сила, която ни свързва помежду ни. Без нея ще се изгубим някъде по света и никога няма да се открием.

Ако няма любов, няма живот!

Колкото повече се научаваме да обичаме, толкова по-изпълнени с щастие се чувстваме.

Ето какво са предсказали звездите за всеки от зодиакалните знаци:

Овен

И днес, както през цялата седмица, Овните няма да се чувстват особено щастливи. Те ще изпитват непоносимост към събитията в живота си. Твърде вероятно е да се изгубят в чувствата си и да им трябва време, в което отново да подредят своите приоритети.

Телец

Телците се чувстват сравнително спокойни, що се отнася до любовта. Те получават разбирателство и подкрепа. Свикнали са с интровертното поведение на половинката си и това не ги притеснява, ни най-малко.

Близнаци

На Близнаците днес им предстои да бъдат поканени на романтична вечеря. Много от представителите на зодиака, които нямат половинка, скоро ще открият сродната си душа.

Рак

Раците често се нуждаят от похвали и високи оценки. Днес обаче няма да получат достатъчно такива и това твърде вероятно да ги натъжи. Днес е препоръчително да останат насаме със себе си. Въздържайте се от остри коментари и забележки.

Лъв

Лъвовете ще изпитат ревност, макар да няма никакво основание. Ще се опитат да направят проблем от нищото и това твърде вероятно да доведе до семеен скандал.

Дева

Девите ще бъдат разумни в неделя. Те ще се порадват на спокойствие, уют и хармония. Ще бъдат спокойни и ще успеят подобаващо да си починат за предстоящата работна седмица.

Везни

Везните са решили да си поставят нови цели, свързани с любовта. С лекота ще ги постигат. Необвързаните скоро ще намерят подходящата половинка, с която да споделят щастливи мигове.

Скорпион

Скорпионите от известно време насам изпитват самота. Това навярно се дължи на тяхната прекалена инатливост. Напоследък често влизат в пререкания с близки хора и това ги е отдръпнало от приятелския им кръг.

КЪСМЕТЧЕ за 7 март според зодията

Овен Никога не се отказвайте от нещо, за което мислите всеки ден. Телец Не се страхувайте от грешките по пътя си, те ще ви направят ...

Зодиите, които са резервирани в любовта

Стрелец

Стрелците ще искат много повече в любовта, от това, което получават. Това обаче може да създаде предпоставка за напрежение. Опитайте да бъдете малко по-спокойни и да запазите самообладание.

Козирог

Козирозите ще подаряват любов и в замяна на това, ще получават такава. Те ще преливат от емоции и романтика. Ще искат да изненадат своя партньор с нещо мило и трогващо.

Съвет за всяка зодия за днес, 7 март

Никога не бива да подминавате знаците, които звездите ви дават. Техните съвети са много ценни и затова е нужно да се вслушвате в тях. ...

Късметлийски зодии в любовта през 2021

Водолей

Водолеите днес ще се чувстват в хармония със себе си. Напоследък това не им се случва твърде често. Ще изпитват любов към половинката си и ще бъда предразположени за интимни преживявания.

Риби

Рибите изпитват силна потребност да споделят тревоги и радости с близък до сърцето им човек. Много скоро ще открият онази половинка, която ще изпълни сърцето им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com