Дневен любовен хороскоп за днес - 09 ЮЛИ

8387
Дневен любовен хороскоп за днес - 09 ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Помнете кои сте, овни и не позволявайте да ви принизяват. Вие просто намирате за трудно да комуникирате истинските си чувства, но за вас изглежда така, сякаш не сте достойни. Не си го и помисляйте! Вие сте значими и правилният човек, ще го знае.

Телец

Може да се чувствате по-емоционални, отколкото ви е удобно да признаете. Сами или обвързани, получавате възможността да кажете на някого как се чувствате, въпреки страховете, които са ви задържали някога.

Близнаци

Вие сте единственият човек, който може да бъде напълно наясно с пътя, по който вървите в любовния си живот, близнаци. Това важи особено за тези от вас, които се стараят да запазят връзката си в тайна. Но защо да се стресирате за неща, които не можете да отречете?

Рак

Луната продължава да се лута през вашия знак, където се чувства най-удобно и безопасно ... точно като вас, раци.Каквото трябва да стане, ще стане и дълбоко в себе си, вие вече това. Отдайте се на свободата, която е навсякъде около вас. И не забравяйте, че в морето има много риба.

Лъв

Оставете нуждата за контрол, лъвове. Сами или обвързани, планетите ви казват да се освободите и да зарежете това, което вече не ви трябва. Може би сте обмислили следващото си романтично начинание, но в същото време се чувствате уплашени от неизвестното. Време е да се отпуснете и да прегърнете новото, което ви предстои, ако не се страхувате да си го вземете.

Дева

Как можете да успеете в нещо, в което не вярвате, деви? Готови сте да развиете нова възможност в любовния си живот, но също така сте ужасени от потенциалния резултат. Понякога печелите, понякога губите, важното е да продължавате напред!

Везни

Общувате много и може би започвате да флиртувате, но нещо все още изглежда обезпокояващо, везни. За съжаление, вашата красота, чар и грация ще стигнат толкова далеч, колкото вашата енергия позволява. Внимавайте!

Скорпион

Пречи ли ви професионалният ви живот на любовния, скорпион? Желанията на сърцето ви може да не съвпадат непременно с настоящите ви ангажименти, но това няма да създава търкания в любовния ви живот.

Любовен хороскоп за лято 2021

Любовта е движещата сила на света. Идва лято, а лятото е сезонът на любовта. Нека видим каква е астрологичната прогноза за лято 2021 за...

Каква карма имате според датата си на раждане

Стрелец

Сърцето ви казва едно, но вие сте отдадени на друго, стрелци. Имайте предвид, че тази ситуация не е задължително да включва друго лице. Планетите създават напрежение между вашите тайни чувства и желанието ви за привързаност. Споделете мислите си.

Козирог

Връзките са плод на работа, както и всичко останало, козирози. И ако вие и / или вашата половинка и техните нужди не са удовлетворени, търкането помежду ви ще бъде неизбежно. Ако в момента не сте във връзка, може да научите нещо за себе си и за какво копнеете в любовния си живот, така че обърнете си внимание.

Любовен хороскоп: Коя зодия с коя си пасва най-добре

Овен Овенът се нуждае от приключения и действия, което означава, че е по-вероятно да се обвърже с Лъв и Стрелец, останалите огнени зна...

Водолей

Вашият ум е уникално място, водолеи. Визионерската ви перспектива и авангарден подход могат да бъдат донякъде смущаващи за някои или може би дори доста трудни за осмисляне. Сами или обвързани, това е възможност да размишлявате върху начина, по който се справяте с нещата - особено ако вашето мислене пречи на любовния ви живот.

Кои са най-сложните двойки на зодиака?

Риби

Това, което първоначално може да ви се струва объркано, накрая ще започне да добива смисъл, но само ако сте готови да признаете това, което е пред вас, риби. За някои от вас семейните въпроси може би пречат на личния ви живот, но това скоро ще приключи. Уважавайте емоционалните си нужди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com