Дори в Русия не издържаха Никита Михалков – заради Бил Гейтс и чипирането на хора (ВИДЕО)

35066
Дори в Русия не издържаха Никита Михалков – заради Бил Гейтс и чипирането на хора (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Защо Бил Гейтс, който основа Microsoft, се захвана с фармацевтичния сектор? Заради чипирането (слагане на чипове) на хора, с които да ги контролира, под претекст, че ги ваксинира срещу коронавируса. Това твърди в двуминутно видео известният руски режисьор Никита Михалков.

Във видеото са показани подбрани кадри с Бил Гейтс, като например такъв, в който той твърди, че населението на Земята може да бъде ваксинирано изцяло, но не става ясен контекстът на думите му т.е. за каква точно ваксина говори и какви точно параметри има предвид.

Във видеоклипа е показан и документ, с патент на Microsoft, който щял да осигури на компанията възможност да се слагат чипове на всички хора, с които да се следи какво правят в ежедневието си – под прикритието, че ги ваксинират срещу COVID-19. А Михалков е убеден, че контролиращите чиповете ще казват на чипираните какво да правят – за всичко, и чипираните ще изпълняват.

Такъв патент на Microsoft действително има – за чип, чрез който да може да се "копае" криптовалута благодарение на физическата активност на човешкото тяло, като тази активност се превръща в точно определен вид енергия, необходим за "създаването" на криптовалута. Както е добре известно, създаването или "копаенето" на криптовалута изисква огромни количества енергия, сравними с тези, произведени от АЕЦ, особено когато става въпрос за по-голямо количество криптовалута.

Но интерпретацията на Михалков, която отива далеч в полето на конспирациите, накара дори руската държавна телевизия "Россия 24" да свали шоуто "Besogon TV" на известния руски режисьор, печелил "Оскар" - за "Изпепелени от слънцето". В него, в духа на теорията за Гейтс, Михалков обвинява главния изпълнителен директор на "Сбербанк" Херман Греф за липсата на клонове на банката в Крим и като съучастник на Гейтс в Русия. Греф е известен като силен поддръжник на дигиталното бъдеще, конкретно на Русия.

Държавната руска новинарска агенция РИА Новости лепна звучен етикет на този епизод на шоуто на Михалков – "екстравагантна конспирация". Михалков пък обвини "Россия 24" в цензура, коментира Радио "Свободна Европа" . Все пак "Россия 24" излъчи епизода на шоуто на Михалков на 1 май, като той достигна до 700 000 души, но след това го свали. А друга известна на Запад като инструмент за държавна пропаганда руска телевизия RT иронизира Михалков така: "Онези, които се страхуват да не бъдат микрочипирани от зла корпорация, вероятно първо трябва да проверят собствените си джобове за малко проследяващо устройство, наречено смартфон, което са закупили и носят доброволно."

В кюпа влиза и руската тенис звезда Марат Сафин, бивш номер 1, който също споделя мнението на Михалков.

Още: "Бил Гейтс: Пандемията от COVID-19 е като световна война"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

За добро или лошо: Защо сънувате катастрофи?

Как се пише: отдавна или одавна?

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Не разрушавайте енергията на дома си: Какви неща не трябва да държите у дома?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com