Дрехите, които мъжете никога не трябва да носят

4522
Дрехите, които мъжете никога не трябва да носят
Снимка: iStock

Изборът на правилния гардероб е важен аспект на личния стил и макар че индивидуалните предпочитания могат да варират, има някои дрехи, които мнозина смятат за неподходящи за мъжете. Модата се развива и това, което е било модерно в миналото, може да не е толкова привлекателно днес. Ето една дискусия за дрехите, които мъжете по принцип трябва да избягват:

Ризи с дълбоко V-образно деколте

Дълбокото V-образно деколте често граничи с прекомерното излагане на показ, а когато се носи неподходящо, може да създаде впечатление за лош вкус. Изборът на умерено деколте гарантира по-изтънчен и балансиран външен вид.

Тениски с нововъведения или лозунги

Въпреки че хуморът е чудесен начин за разчупване на леда, прекалено ярките или нови тениски могат лесно да преминат границата на хапливостта. Препоръчително е да избирате по-класически, непреходни дизайни, за да поддържате изискан външен вид.

Твърде много одеколон

Въпреки че не е елемент от облеклото, значението на правилното поддържане на външния вид не може да бъде надценено. Наливането на огромно количество одеколон е често срещана грешка. По-вероятно е финото нанасяне да остави трайно впечатление.

7 модни грешки, които ви карат да изглеждате неестетично

Карго шорти

Някога популярни, късите панталони са излезли от употреба в света на модата. Техният торбест и прекалено утилитарен вид може да направи всяко облекло остаряло. Изборът на къси панталони или чино е по-съвременен.

Неподходящи костюми

Носенето на добре скроен костюм е от съществено значение за изискания външен вид. Плътните или прекалено тесни костюми могат да подкопаят професионализма и да създадат нелицеприятен силует. Инвестицията в ушит по мярка костюм е разумно решение за всеки мъж.

Прекалено много бижута

Добре подбраните аксесоари могат да подобрят облеклото, но носенето на прекалено много бижута може да отвлече вниманието. Важно е да се намери баланс и да се изберат аксесоари, които допълват цялостната визия, а не я засенчват.

Мандали (мъжки сандали)

Сандалите, предназначени специално за мъже, са критикувани заради често тромавия си вид. Като цяло е по-приемливо да се изберат по-стилни и фини обувки, като мокасини или маратонки.

Прекалено изтъркан деним

Макар че изтърканият деним може да придаде небрежно и остро настроение на облеклото, прекалено скъсаните или раздърпани дънки могат да изглеждат неглижирани. По-добрият подход е да изберете дънки с фино ожулване.

9-те неща, които богатата жена никога не би носила

Прекалено много аксесоари

Често срещана грешка е носенето на твърде много аксесоари наведнъж. Ограничаването на броя на аксесоарите, като например гривни, пръстени или колиета, може да помогне за поддържането на по-изтънчен и завършен вид.

Къси къси панталони

Изключително късите къси панталони могат да бъдат неподходящи на много места и да изглеждат прекалено старателни. Изборът на къси панталони, които стигат малко над коляното, е по-безопасен и стилен.

В крайна сметка личният стил е субективен и хората трябва да се чувстват свободни да изразяват себе си чрез избора си на облекло. Въпреки това, ако се съобразяваме с някои модни капани, можем да помогнем на мъжете да вземат по-информирани решения за гардероба си, за да си осигурят изискан и стилен външен вид.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com