Две зодии, които ще забогатеят през ноември 2022 г.

6761
Две зодии, които ще забогатеят през ноември 2022 г.
Снимка: iStock

Всеки може да стане по-богат през ноември, но 2 зодии ще се наложи да дадат повече усилия в работата от други. В тази статия астролозите казаха кой, защо и в какво ще има повече късмет от другите.

От най-важните планети, които по някакъв начин влияят на финансовия сектор, заслужава да се подчертаят Марс, Венера и Меркурий. Марс е в ретроградна позиция през ноември и ще действа негативно върху повечето знаци в началото на ноември. Меркурий ще бъде силен след средата на месеца, когато влезе в Стрелец. Венера ще бъде силна до 16-ти, докато остава в Скорпион.

Оказва се, че най-успешни във финансово отношение ще бъдат тези, за които Меркурий е силен, а Марс – слаб. До средата на месеца силната Венера ще се бори с Марс, за да видят и нейните подопечни светлината в края на тунела.

Тези 2 зодии няма да имат никакви проблеми с парите през ноември

Телец

Марс ще повлияе негативно върху мотивацията на Телците и желанието им да бъдат активни във финансовия сектор като цяло. Тази планета ще ги принуди да бъдат малко по-алчни и пестеливи, но Венера лесно ще компенсира негативизма на Марс до средата на месеца. До 16-ти включително Телците ще трябва да работят с повишено внимание и голяма отговорност. Това ще помогне за поддържане и увеличаване на богатството.

След 16-ти ще трябва спешно да свържете всичките си умения и най-добри качества. Края на месеца ще е добър за Телците, защото Меркурий веднага ще измести отслабената Венера. Това ще е време идеално за скъпи покупки, отговорна и безкористна работа, водене и откриване на бизнес. Повечето бизнес сделки могат да вървят като по часовник, давайки на Телеца възможност да стане по-успешен.

Зодиите, които ще имат много пари тази ЕСЕН

Козирог

Козирозите може да имат затруднения в началото на месеца, защото основният им покровител в лицето на Марс ще загуби положителна енергия, заемайки ретроградна позиция. Венера ще помогне да избягате от загубите, а в края на месеца Меркурий ще откликне, което има доста положителен ефект върху Козирозите. Да, през ноември тези хора може да очакват емоционален размах, но като цяло периодът ще е пълен със събития.

Козирозите ще успеят да се ориентират към успешен резултат от трудни ситуации и ще успеят да получат това, за което мечтаят в живота, особено ако е трябвало да работят усилено миналия месец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com