Двойките зодии, които се разделят най-драматично

4411
Двойките зодии, които се разделят най-драматично
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията може да даде отговори за много неща от живота, а най-вече за тези, които представляват голям интерес за хората - любовните взаимоотношения. Астролозите изготвят интересни класации и любопитна информация на база зодиакалните знаци. Ако искате да разберете кои са двойките зодии, които се разделят по най-безскрупулния начин, прочетете следващите редове. Откривате ли своята зодия?

Овен и Телец

Овните са от хората, които винаги трябва да са силни и доминантни. Когато усетят колебания от отсрещната страна, те първи инициират раздяла, за да не се окажат измамени и изоставени. Телците са по-уравновесени и когато става въпрос за връзки, винаги се стремят да запазят стабилни взаимоотношения в дългосрочен план. 

Овните са импулсивни и драматични, докато Телците обичат спокойствието и избягват драмите. Те не биха се изтърпели дълго време поради липса на каквото и да е съответствие в отношението към любовта.

Как всяка зодия преминава през раздялата

Лъв и Скорпион

Страстна, бурна, но и много токсична е любовта между тези два зодиакални знака. И Лъвовете, и Скорпионите са лоялни и се привързват лесно, ревниви са, а дойде ли ред за раздяла поради определени обстоятелства - тя е мъчителна и дълга.

В стремежа си да покажат надмощие над другия, представителите и на двата знака ще играят мръсно и ще се нараняват взаимно, за да покажат, че са по-силните. Раздялата помежду им лесно може да се определи като битка на егото.

Близнаци и Стрелец

Представителите и на двата знака имат доста сходства в характерите и отношението към живота - обичат свободата, приключенията и пътуванията, запознанствата, забавленията и т.н. Но имат и обща по-скоро отрицателна черта - не могат да са сериозни стане ли въпрос за любовни отношения. Бързо се отегчават и стават студени. И за Близнака, и за Стрелеца е нормално да се раздели с половинката си чрез едно смс съобщение или телефонен разговор.

Но когато раздялата между тези две зодии се случва очи в очи, гледката е наистина като от турска сапунка. Набеждения, обиди, злословене - и двамата стават безскрупулни един към друг.

Вижте как различните зодии се справят с раздялата

Везни и Козирог

Представителите на зодия Везни са доста спокойни и разбрани, с тях връзката бихме казали, че дори е лесна. Козирозите обаче са по-напрегнати, самоуверени и инатливи и се опитват да налагат мнението и интересите си във връзката. Това обаче разрушава хармонията на Везната и се появяват конфликтите.

В такива моменти Везните започват да се замислят за раздяла, докато Козирозите се стараят да поддържат връзката здрава. Получава се неприятен и за двете страни край, който със сигурност причинява болка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...