Двойките зодии, които трудно делят общ покрив и често се карат

16995
Двойките зодии, които трудно делят общ покрив и често се карат
Снимка: iStock

Според астролозите съществуват няколко двойки зодии, които просто не могат да живеят заедно и съвместното им съжителство е придружено от купища скандали и неразбирателства. Те просто трудно се адаптират един към друг, тъй като имат доста различен поглед за света. Това определено затруднява комуникацията помежду им. Въпреки всичко животът им заедно не е невъзможен, но пътят им е изпълнен с трудности и премеждия. Вижте кои са те.

Близнаци и Дева – Близнаци е въздушен знак и често приказките му са повече от действията. Могат много да обещават, но рядко изпълняват всичко, в което са се зарекли. Дева, от своя страна, е знак на действието. Те може и да не съобщават за плановете си, но определено ще ги осъществят. Приемат бездействието на Близнаци като вид безразличие и това силно ги дразни.

Лъв и Скорпион – и двата знака са изключително страстни и при тях определено прехвърчат искри. Това, което е проблем е, че и двете зодии са много инатливи. Тук често се появяват конфликти на интереси, които водят до бурни спорове.

Козирог и Овен – и двата зодиакални знака са много твърдоглави и държат на своето. Трудно постигат съгласие в една връзка. Това поражда конфликти, тъй като и двата знака трудно са склонни на компромиси.

Телец и Стрелец – Телец обича контрола да е в неговите ръце, а Стрелец е силно свободолюбива зодия. Сами може да видите къде се заражда конфликта. Единият се опитва да контролира другият, което е причината за неразбирателството им.

Везни и Риби – и двата зодиакални знака са мечтатели и романтици. Това определено е повод за химия помежду им. Проблемите обаче възникват, когато реалността ги удари по главите. Караниците са породени от финансови и материални проблеми.

Овен и Рак – Овен е свикнал винаги да е прав, но това определено не се харесва на зодия Рак. Раците може и да са чувствителни, но не приемат някой да им се налага постоянно. Освен това Рак е изключително подреден, докато Овен предпочита хаоса.

Рак и Водолей – Рак е семеен тип, докато Водолей е по – скоро бохем. Това не означава, че зодия Водолей не иска връзки в живота си, напротив, той е способен да обича и да има половинка. Проблемът е, че има нужда от свобода и лично пространство, а Рак приема това като отхвърляне.

Везни и Рак – Рак определено ще създаде уюта, който Везни толкова силно желае. Но Везни също така иска да се социализира, да излиза, да купонясва. Рак, от своя страна, ще започне често да го подозира в изневяра и понякога може да се окаже прав.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com