Дължината на кутрето издава характера

5795
Дължината на кутрето издава характера
Снимка: iStock/Guliver

Всяка част от тялото ни е уникална и това се отнася и за най-малките пръсти на ръцете ни – кутретата. Те рядко биват украсявани с пръстени и през повечето време мързелуват, докато другите пръсти извършват неуморно ежедневната работа, но са много специални – разкриват скрити черти от характера ни. Ако имате срещу себе си човек, когото познавате малко или считате за прикрит и за загадка, погледнете ръцете му – кутретата ще отговорят на много от въпросите ви и ще ви помогнат да разгадаете характера му.

Какво казва кутрето за човека срещу вас?

Тайните сили, които се крият в пръстите ни, и как да ги освободим

Всеки пръст на ръката носи енергията на отделна планета. Това определя поведението на индивида и дори тайните му страсти, според астрол...

Има три варианта – кутрето да е дълго точно до първата фаланга на безименния пръст, да е под нея или да стърчи над нея. Всяка една от тези възможности разкрива различен характер. Рядко е възможно кутретата на двете ръце да са с различна дължина.  В този случай имайте предвид, че срещу вас е човек със сложен характер, богата душевност и непредсказуем нрав. Когато измервате дължината на кутрето, не забравяйте, че става въпрос за пръста и не считайте маникюра за част от него.

Ако кутрето достига до първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има личност, която предпочита собствената си компания пред шумната тълпа, интроверт, отличаващ се с ранима душа, често нуждаещ се от подкрепа. Трудно ще спечелите доверието му и ще го предразположите да се отпусне, тъй като е мнителен и се чувства добре единствено сред познати хора – близки и приятели. Не понася измамите, лицемерието и изричането на неистини. Бъдете честни.

Ако кутрето се извисява над първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има човек, който е общителен и отворен към хората и света, но не е решителен и вероятно ще чака другите да се доближат до него и да го заговорят, предлагайки му компанията си. Добрата новина е, че този тип хора са интелигентни, очарователни и верни на себе си, половинката и приятелите си. Струва си да направите първата крачка и да спечелите подобен човек в живота си.

Ако кутрето е по-късо и не достига до първата фаланга на безименния пръст, то срещу вас има човек, който не е злопаметен, с лекота зачертава лошото от миналото и гледа с оптимизъм напред. Това, от една страна, е добра черта, тъй като позволява да се потопите заедно с него в море от розови облаци, но, от  друга страна, е предпоставка за проблеми, тъй като този човек ще повтаря историята до безкрай – и хубавото, и онова, което е обещал вече да не прави. Подобни хора не обичат промените в личен и професионален план, както и в бита си, и ще забележите, че биха сменили работата си или дома си с неохота и само в краен случай. Притежателите на такова кутре се отличават и с умения за изслушване, проявяване на разбиране и съпричастност.

Какво означава, ако показалецът ви е по-къс от безименния пръст?

Малко хора вярват в гледането на ръка, но както в повечето заблуди, и в тази може да има някаква истина. Оказва се, че на научна основа...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com