Един мъж никога не признава тези неща пред жените

3195
Един мъж никога не признава тези неща пред жените
Снимка: modivo.bg

Много ни е интересно кои са нещата, които един мъж никога няма да си признае. Ако и при вас е така, нека ги видим. Може да се изненадате повече, отколкото предполагате.

Искат да бъдете уверена в себе си – мъжете обичат, когато жената знае своята стойност. Не се притеснявайте, ако имате в повече някой друг килограм. Мъжете се наслаждават на пухкави дами, които носят тялото си с гордост. Колкото по-уверени сте, толкова по-атрактивни сте за тях.

Външният вид има значение – дори някой да го отрича, това е така. Това обаче не значи, че трябва да показвате плът, а напротив. Мъжете харесват елегантния стил, който нежно загатва за сексапила, който дамата притежава. Те искат да бъде предизвикани, с погъделичкано въображение.

Има неща, които и те не знаят – колкото и умен да изглежда или да дава вид, че е мъжът, има неща, които и той самият не знае. Няма да го признае, за да не изглежда слаб в очите ви. Той трябва да бъде силен и умен пред своята дама, затова се притеснява, когато не знае нещо.

И за тях има неудобни въпроси – колкото и разкрепостени да се правят, че са, мъжете всъщност също се притесняват от някои въпроси. И то свързано както с тях самите, така и с тяхната дама. Не обичат да отговарят на въпроса за теглото и визията ви, които крият капани.

Понякога парите не стигат – под достойнството на мъжа е да си признае, че понякога парите наистина не стигат. Особено ако става дума за тяхната дама и нещо, което те не могат да си позволят да ѝ купят. По-скоро няма да излязат с вас, отколкото да си признаят, че имат паричен проблем.

Те също ревнуват – мъжете ревнуват, просто не го показват. Не си мислете, че на партньора ви не му пука за вас, макар да не прави нищо, ако при вас дойде потенциален ухажор. Ако нещата не са твърде задълбочени, той няма да го покаже, но вътрешно ще изгаря от ревност.

Сред приятелките ви има и такива, които им допадат – не забравяйте, че половинката ви е мъж и той има очи за красотата. Нормално е да сметне някои от приятелките ви за красиви, макар и да не го признава.

Те също залагат капани – подлагат ви на проверки, за да видят дали сте подходяща за тяхна потенциална партньорка и съпруга. Нуждаят се от време, за да решат, така че им го дайте.

Наслаждават се, когато някой им направи комплимент – мъжете също се чувства поласкани, когато някои им направи комплимент. Държат на външния си вид и им харесва да знаят, че имат безупречен вкус за нещата.

Някои момичешки неща им допада – като грижата на лицето, кожата и косата. И те се наслаждават на масажите, някои и на епилацията и в това няма нищо лошо.

Имат страхове – макар всеки мъж да иска да изглежда безстрашен пред своята дама, той също има своите страхове, дори да не го показва.

Крият чувствата си – дори да сте му пуснали Тетрадката, няма да се разплаче за нищо на света, колкото и да му се иска. Не се учудвайте. Мъжете трудно показват чувствата си.

Не ви напускат без причина – някъде там се крие истинската причина за напускането на мъжа. А след като си тръгне, му трябва време да се възстанови от това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com