Един от най-страхотните вицове, който със сигурност ще усмихне деня ви

12282
Един от най-страхотните вицове, който със сигурност ще усмихне деня ви
Снимка: Pixabay

Всички обичаме добрите вицове, независимо дали ги четем сутрин с кафето, в обедната почивка или докато пътуваме с градския транспорт. В този материал ще се погрижим хората наоколо да видят красивата ви усмивка, а защо не и да чуят чудесния ви смях. Как? Просто прочете вица по-долу: 

Икономически университет, факултет по маркетинг. Деканът на факултета, стар маркетолог с години опит церемониално води първата лекция по основите на маркетинга. Един от "зайците" студенти вдига плахо ръка и пита светилото в областта дали може да му обясни различните видове маркетинг и най-вече с какво те се различават един от друг. Професорът се почесва по темето и казва: 

- Вижте, колега. Когато довечера в дискотеката видите красива млада студентка и отидете при нея и кажете: "Аз съм много добър в леглото", вие прилагате форма на директен маркетинг. 

Сега си представете друг сценарий. Вие сте на рожден ден с приятели. Виждате красиво момиче. Някое от другите момичета там отива при нея и прошепва на ухото, че вие сте много добър в леглото. Това, колега, е реклама. 

На парти се запознавате с много красива жена. Вземате телефона ѝ. На другия ден ѝ се обаждате и в хода на разговора казвате: "Между другото, аз съм много добър в леглото". Това е телефонен маркетинг (телемаркетинг). 

В изискан бар сте. Виждате самотна красива блондинка на бара. Изпъчвате се, оправяте си ризата, отивате при нея. Черпите я с мартини. Хващате я леко за ръката, за да направите комплимент за гривна или пръстен, който носи. Говорейки с нея, леко докосвате други част на тялото - гърба, косата. Небрежно подхвърляте, че сте много добър в леглото. Това е PR. 

Играете плажен волейбол с компания, смесени двойки. Момичето, с което играете в отбор идва и ви прошепва преди да биете сервис: "Чух, че си бил много добър в леглото". Това е разпознаване на бранда. 

Излизате в голяма компания на кръчма. Вие сте харесали някое момиче и ваша приятелка я убеждава да се прибере заедно с вас. Това се нарича търговски представител. 

Пътувате в такси. Минавате покрай общежитие, в което знаете, че живеят красиви студентки. Сваляте прозореца и крещите с цяло гърло: "Аз съм много добър в леглото-о-о!". Това, колега, е спам. 

На дискотека сте. Виждате красива млада дама, с която сте имали романтична връзка. Давате на диджея 50 лева, за да каже на микрофона, че тя е спала с вас и че сте страхотен в леглото. Това е инфлуенсър маркетинг. 

А когато се окажете в леглото с красива жена и не можете да свършите работата качествено, значи имаме наличие на фантастичен маркетинг отдел и кофти продукт. 

И това, колега, са видовете маркетинг! 

Заглавна снимка: Pixabay

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com