Екслузивни модели на матраци ТЕД

13272
Екслузивни модели на матраци ТЕД
Снимка: ТЕД

Матраци ТЕД е име, което потребителите не само у нас, но и в чужбина свързват с комфортния и здравословен сън. Българският производител залага на качествени продукти за сън, притежаващи индивидуални характеристики за всеки. Без съмнение обаче съществува една група матраци, отличаващи се като абсолютни фаворити на потребителите вече много години. Днес ще ви запознаем с модели на матраци ТЕД, които със сигурност няма да ви разочароват и заслужават вниманието ви.

- Матраци ТЕД с лавандула за спокоен сън

Неслучайно серията матраци с аромат на лавандула са едни от най-търсените модели на пазара. Лавандулата доказано успокоява нервната система, отпуска мускулите и сетивата, и предразполага към пълна релаксация. От дълги време тя се отличава като пръв помощник в борбата с безсънието и неспокойния сън. Нейният аромат повлиява положително и хроничното главоболие и мигрена, и облекчава проблемите, свързани с дихателната система. Затова и матраци ТЕД представят именно специална серия с деликатен лавандулов аромат, предназначен за широк кръг потребители – деца, хора с алергии, страдащи от безсъние и с други здравословни проблеми.

- Еднолицев матрак Lavender Duo

Моделът на матраци ТЕД е еднолицев и е удобен вариант, особено ако предпочитате да използвате легло с повдигащ механизъм, защото матракът притежава удобна подматрачна рамка, която е вградена и позволява лесно монтиране на механизъм към нея. Ядрото на матрак Lavender Duo е ортопедично, изградено от най-модерната и удобна система за сън, а именно покет пружини. Това са сравнително нов вид пружини, които са пакетирани отделно една от друга в текстил с цел постигането на индивидуален комфорт за всяка част на тялото и за всеки партньор. Към пружинното ядро е добавен слой комфортна мемори пяна, запомняща всяка извивка на тялото и отговаряща за пълното отпускане на мускулатурата.

- Двулицев матрак Lavender Duo

Ако предпочитате матрак с по-голяма гаранция и предлагащ зимна и лятна страна, то двулицев матрак Lavender Duo е правилният избор за вас. Подобно на еднолицевия вариант, той притежава сърцевина от покет пружини, а само от едната страна е разположен слой мемори пяна, която носи невероятно усещане и топлина през зимата. Матрак Lavender Duo на матраци ТЕД предлага две страни с различно усещане – по-мека страна и лице със средна твърдост. Моделът е предназначен за всички, които търсят ортопедичен матрак, поддържащ правилно гръбначния стълб и гарантиращ здравословна среда за спокоен сън.

- Двулицев матрак Lavender Memory

Lavender Memory е двулицев матрак, които ще се хареса на потребителите, предпочитащи поддръжката на непружинните матраци. Матракът има две лица, предлагащи различно усещане, благодарение на комбинацията от два вида пяна – мемори пяна и Nova Flex пяна. Ядрото е изградено от плътна и издръжлива Nova Flex пяна, която осигурява не само правилна поддръжка на тялото, но и има приятен масажиращ ефект, тъй като е профилирана. Слоят мемори пяна 5 см е разположен само от едната страна. Това ви дава възможност да избирате удобна страна за сън според сезона или според предпочитанията ви.

- Луксозен матрак Ergo Comfort на матраци ТЕД

Матрак Ergo Comfort е луксозно предложение на българския бранд, който е предназначен за потребители, които не правят компромис със съня си и търсят най-доброто, за да го постигнат. Двулицевият модел предлага две лица с различна твърдост, 8 години гаранция и впечатляваща височина от 25 см. Сърцевината на матрак Ergo Comfort е от покет система, разпределяща равномерно тялото и осигуряваща ортопедична опора. От едната страна е разположен слой приятна мемори пяна, която подобрява кръвообращението и спомага за релаксацията. От другата страна е добавен слой от Body Care пяна, която допринася за правилната поддръжка на тялото. Моделът се отличава със стилна визия с черен борд и изключително качествена, хипоалергична дамаска от Lyocell и Tencel.

Сега е моментът да направите стъпка към качествения, здравословен и комфортен сън с матраци ТЕД. Ако се колебаете кой модел точно е подходящия за вас, винаги може да се обърнете към професионалистите в онлайн магазин за матраци Intershop.bg, където освен качествена консултация, ще откриете моделите на най-добри цени с експресна, безплатна доставка до адрес за всички градове и села.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com